Biletul Zilei 26 septembrie are în componenţă Torina – AC Milan, ultimul meci al etapei cu numărul cinci din Serie A, şi Celta – Espanyol, o partidă în care oaspeţii pot să facă surpriza şi să plece neînvinşi. Gazdele, chiar dacă sunt favorite la casele de pariuri, trec printr-o formă destul de dezamăgitoare. Iată cele două ponturi pariuri pentru biletul de astăzi.

Biletul Zilei 26 septembrie. Ponturi pariuri Torino – AC Milan

  • Torino şi AC Milan sunt vecine de clasament, fiecare are câte şase puncte după patru etape. Ambele echipe câştigând şi perzând câte două meciuri şi au cam acelaşi joc, adică destul de plin de greşeli şi în atac şi în apărare.
  • Gazdele au pierdut ultimul meci, în deplasare la Sampdoria, la fel cum au făcut şi cu nou promovata Lecce. Echipa lui Walter Mazzarri nu se regăseşte nici măcar în Europa League, acolo unde a pierdut în prima rundă cu Wolves, scor 1-2.
  • Oaspeţii vin la Torino răniţi în orgoliu după ce au fost învinşi în “derby della Madonnina” de marea rivală Inter, partidă în care interiştii au făcut ce au vrut pe teren. Echipa lui Marco Giampaolo şi dezamăgit fanii încă de la debunul noii ediţii de Serie A, când a pierdut surprinzător la Udinese. Pentru că duelul Torino – AC Milan este unul imprevizibil în privinţa învingătoarei, am ales un pronostic pe goluri.
Biletul Zilei 26 septembrie

Cotă excelentă la Celta – Espanyol

  • Celta Vigo nu a mai reuşit să câştige de trei etape, deşi jocul prestat de echipa lui Fran Escriba nu a fost unul atât de slab. În ultima partidă a ţinut-o în şah pe mult mai valoroasa Atletico Madrid, reuşind să plece acasă cu un punct. Omul meciului pentru Celta Vigo a fost cu siguranţă Ruben Blanco, portarul reuşind să aibă parade de excepţie pe Wanda Metropolitano.
  • Espanyol a reuşit să câştige o singură partidă până acum din cele cinci disputate, 2-1 cu Eibar. În rest şi-a dezamăgit fanii. Se află pe locul 18 cu patru puncte. Nici în Europa League nu a arătat diferit, a obţinut doar o remiză cu Ferencvaros pe teren propriu. La trei zile distanţă, echipa lui David Gallego pierdea cu Real Sociedad, jucătorii părăsind propria arenă în fluierăturile suporterilor. Acum are şansa să se revanşeze şi poate profita chiar de palmaresul pe care îl are cu Celta, în ultimele două partide de pa Estadio de Balaídos a plecat neînvinsă.