Biletul Zilei 27 iunie 2018. Pentru tichetul zilei de miercuri am selectat două dintre cele patru meciuri ale zilei de la Cupa Mondială. Partidele Serbia – Brazilia și Coreea de Sud – Germania ne oferă o cotă cumulată de 2.42.

Ziua a 14-a de la Cupa Mondială programează duelurile decisive din grupele E și F, iar dintre cele patru meciuri ale zilei, noi le-am selectat pe cele mai interesante. În grupa F, cu începere de la ora 17:00, reprezentativa Germaniei își joacă calificarea în fața Coreei de Sud, la Kazan. Trei ore mai târziu, la Moscova, Coreea de Sud dă piept cu naționala Braziliei. Mizăm pe victoria favoritelor în cele două meciuri și beneficiem de o cotă de 2.42.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Biletul Zilei 27 iunie 2018 Coreea de Sud – Germania

Naționala Germaniei a traversat un moment foarte greu la debutul la turneul final din Rusia. A fost învinsă de Mexic și mulți credeau că nu va reuși să treacă de faza grupelor. A urmat un meci pe viață și pe moarte în fața Suediei, în care nemții au fost nevoiți să revină de la 0-1 pentru a-și menține vii speranțele de calificare. Un gol în minutele de prelungire a adus victoria campioanei mondiale en-titre și astfel Germania își continuă cursa către trofeu.

Calculele sunt acum destul de simple pentru naționala pregătită de Joaquim Low. Merge mai departe cu o victorie și poate ocupa chiar primul loc dacă Suedia o bate pe Mexic în celălalt meci din grupă. Nemții se pot califica și în cazul unui egal, dacă Mexic reușește să obțină cel puțin un punct din duelul cu nordicii, dar și cu o înfrângere, dacă mexicanii vor învinge Suedia cu aceeași diferență de scor. De cealaltă parte, Coreea de Sud are o singură variantă. Este obligată să învingă Germania, iar Suedia să piardă cu Mexic.

Biletul Zilei 27 iunie 2018 Serbia – Brazilia

Al doilea meci de pe biletul de astăzi este cel dintre Serbia și Brazilia, un duel direct pentru calificare în grupa E. Naționala Braziliei conduce grupa cu 4 puncte și un golaveraj superior Elveției, iar miercuri are nevoie de cel puțin un egal pentru a-și asigura calificarea în optimile de finală. Selecționata cariocas poate merge mai departe și în cazul unei înfrângeri, dacă și Elveția va pierde cu Costa Rica.

De cealaltă parte, Serbia are nevoie neapărată de victorie, altfel va depinde de alte rezultate. Cert este că un eșec îi scoate pe sârbi din concurs. Singura lor variantă ar mai fi un meci egal, cu condiția ca Elveția să piardă meciul cu Costa Rica la cel puțin două goluri diferență.