Biletul Zilei 27.08.2018 are pe el un meci din Liga 1 Betano și un altul din Serie A. Ne așteptăm la o victorie a Craiovei, dar și la spectacol în Italia. 

Biletul Zilei 27.08.2018
Voluntari – U Craiova 2 @ 1.65
AS Roma – Atalanta Peste 1,5 @ 1.29
Curs final: 2.12

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 26.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 212 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei 25.08.2018. Voluntari – U Craiova

Universitatea Craiova și-a încheiat repede aventura în cupele europene, fiind scoasă încă din turul III preliminar de nemții de la Leipzig. Oltenii nu o duc prea bine nici în campionat, asta și din cauza numeroaselor mutări făcute în pauza de vară. Printre jucătorii care au plecat îi regăsim pe Băluță, Gustavo, Screciu și Zlatinski. Ultimul a semnat recent chiar cu o rivală la titlu, FCSB. Vestea bună pentru echipa lui Devis Mangia este că întâlnește cea mai slabă formație din Liga 1 Betano. Voluntari a făcut de trei ori mai multe schimbări decât Craiova. Lotul arată cu totul altfel decât în sezonul precedent. Ilfovenii sunt ultimii în clasament, cu doar un punct adunat până acum. Vin după o înfrângere umilitoare, 0-4 pe terenul nou-promovatei Hermannstadt. 

Biletul Zilei fotbal Serie A AS Roma – Atalanta

Se anunță un joc extrem de spectaculos, între două echipe croite pe atac. Atalanta a făcut show în acest debut de sezon, înșirând victoriile la scor atât în Europa League, cât și în campionat. În competiția europeană a trecut cu 10-2 la general de Sarajevo, respectiv 6-1 de israelienii de la Hapoel Haifa. Are și o victorie clară în Serie A, 4-0 cu Frosinone. Vine totuși după un pas neașteptat, 0-0 acasă cu FC Copenhaga, în prima manșă din play-off-ul Europa League.  Roma a disputat un singur meci oficial. A avut parte de o deplasare complicată la Torino, pe care a reușit să o câștige totuși cu 1-0. De menționat faptul că Atalanta a câștigat cu 2-1 la precedenta vizită pe Olimpico.