Biletul Zilei 28.08.2018 nu conține meciurile din Champions League, dar vine cu trei cote interesante din Cupa Ligii Angliei. Cursul final al tichetului nostru este de 2.90!

Biletul Zilei 28.08.2018
Bournemouth – Milton Keynes 1 @ 1.35
Fulham – Exeter 1 @ 1.35
Wimbledon – West Ham 2 @ 1.60

Curs final: 2.90

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 28.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 290 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei 28.08.2018. Cupa Ligii Angliei

Nici bine nu a început noul sezon, căci englezii și-au programat deja meciuri pe bandă rulantă. După ce au jucat în weekend în campionat, echipele din primele patru ligi se înfruntă la mijlocul săptămânii în Cupa Ligii. Bournemouth are parte de un adversar facil. O întâlnește pe teren propriu pe Milton Keynes, din League Two. Ce-i drept, MK Dons este favorită la promovare în League One, dovadă că după cinci etape se află pe locul 2 în clasament, fără înfrângere. Bournemouth are însă un lot de calitate, luând șapte puncte din primele trei runde din Premier League.

Un adversar la îndemână întâlnește și Fulham. Exeter face parte din aceeași ligă cu MK Dons și se află chiar sub această echipă în clasament, pe locul 3. Fulham nu începuse bine sezonul, bifând două înfrângeri la handicap cu Palace și cu Tottenham. Și-a revenit însă și a învins-o cu 4-2 acasă pe Burnley. 

Biletul Zilei fotbal Wimbledon – West Ham

Este presiune mare la West Ham, după ce echipa a pierdut primele trei jocuri ale sezonului din Premier League. Conducerea clubului a investit masiv în aducerea de jucători în pauza de vară. Jocul cu Wimbledon ar trebui să reprezinte un meci al descătușării pentru vedetele lui West Ham, precum Arnautovic, Yarmolenko, Felipe Anderson, Chicharito sau Lucas Perez. Wimbledon se află în League One și nu are niciun gând de promovare. Ocupă locul 16 după cinci etape, cu o singură victorie înregistrată până acum.