Biletul Zilei 28.02.2018. Tichetul de miercuri este format din trei meciuri, cu o cotă combinată de 2,19. Vorbim despre Atletico Madrid – Leganes, Tottenham – Rochdale și PSG – Marseille.

Biletul Zilei 28.02.2018

Biletul Zilei 28.02.2018 Atletico Madrid – Leganes

Atletico Madrid continuă cursa de urmărire a liderului Barcelona. Șapte puncte mai au de recuperat madrilenii, cu 13 runde înainte de finalul sezonului. În această etapă îi așteaptă o confruntare cu Leganes, una dintre surprizele sezonului. O victorie le poate da un moral excelent elevilor lui Diego Simeone, pe care îi așteaptă un duel decisiv cu Barcelona, la finalul săptămânii. Altfel, madrilenii sunt mari favoriți contra lui Leganes, cu atât mai mult cu cât vin după o serie de șapte victorii consecutive, în care au marcat 17 goluri și au primit doar 3. Au fost cinci victorii în campionat și două în UEFA Europa League.

Biletul Zilei 28.02.2018 Tottenham – Rochdale

În Anglia, mijlocul de săptămână vine cu rejucările meciurilor din optimile de finală ale Cupei. Iar întâlnirea dintre Tottenham și Rochdale poate fi considerată o surpriză. Echipă de liga a treia, Rochdale a reușit să o țină în șah pe formația lui Mauricio Pochettino în meciul tur. După ce Henderson a deschis scorul pentru gazde, Lucas Moura și Harry Kane au întors soarta meciului. Davies și-a salvat însă echipa în prelungiri și a programat un nou meci. De această dată, ne așteptăm ca Tottenham să nu se mai joace cu ocaziile. Echipa vine după o serie de 15 jocuri fără înfrângere. Practic, din luna decembrie nu a mai pierdut formația lui Mauricio Pochettino.

Biletul Zilei 28.02.2018 PSG – Marseille

În Cupa Franței, PSG și Marseille luptă pentru calificarea în semifinală. Meciul se joacă la doar trei zile după duelul direct din campionat. Parizienii s-au impus atunci cu un clar 3-0, prin golurile marcate de Mbappe și Cavani, respectiv autogolul lui Rolando. Altfel, OM caută de aproape șapte ani o nouă victorie în fața lui PSG. Echipa din capitală a obținut în tot acest timp 13 victorii în fața marii rivale, iar alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate. Forma recentă este tot de partea parizienilor, care au pierdut un singur meci din ultimele nouă disputate. Este vorba de meciul cu Real Madrid, din UEFA Champions League. În rest victorii pe linie ale echipei lui Unai Emery.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal