Biletul Zilei 29.08.2018 vine cu dueluri din Cupa Ligii Angliei, dar și din UEFA Champions League, acolo unde Salzburg vizează calificarea în faza grupelor. 

Biletul Zilei 29.08.2018
Reading – Watford X2 @ 1.30
Everton – Rotherham 1 @ 1.20
Salzburg – Steaua Roșie 1 @ 1.45
Curs final: 2.26

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 29.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 226 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei 29.08.2018. Cupa Ligii Angliei

Duelurile din Cupa Ligii Angliei continuă miercuri cu alte dispute interesante. Watford, revelația începutului de sezon în Premier League, are meci pe terenul lui Reading, echipă din Championship. Nu riscăm un „2 solist”, dar credem că X2 este o variantă la îndemână. Watford este printre puținele formații din Premier League care au luat maximum de puncte din primele trei runde. Burnley, Brighton și Crystal Palace nu i-au putut face față lui Watford, care acum vizează o calificare mai departe și-n Cupa Ligii.

Everton are parte de un meci foarte ușor, cel puțin pe hârtie, în compania lui Rotherham, echipă din Championship fără pretenții de promovare. „Caramelele” au investit mult în aducerea de jucători. Au un start de sezon spectaculos, cu cinci puncte strânse în primele trei runde din Premier League și câte două goluri marcate în fiecare meci. Gazdele nu pot conta pe mulți jucători de bază pentru acest joc, dar, chiar și așa, valoarea lotului rămâne net superioară adversarei din liga a doua. 

Biletul Zilei fotbal Salzburg – Steaua Roșie

Steaua Roșie nu a reușit să înscrie în prima manșă disputată de la Belgrad, iar acum se vede pusă într-o postură incomodă. Trebuie să reziste în Austria, acolo unde Salzburg are un parcurs fabulos acasă. După cum puteți vedea și-n imaginea de mai jos, Salzburg nu a mai pierdut pe teren propriu de foarte multă vreme. Ultima dată se întâmpla pe 27 noiembrie 2016, într-un meci de campionat cu Admira. Au trecut aproape doi ani de atunci! Ce șanse are Steaua? Nu prea multe. Echipele din Serbia și-au arătat limitele în competițiile europene în ultimii ani. 

parcurs salzburg
parcurs salzburg