Biletul Zilei 3 octombrie e compus din două ponturi pariuri din Europa League. Braga – Slovan Bratislava și Trabzonspor – Basel sunt cele două partide care pot să ne aducă profit. Pronosticurile pe care le-am ales sunt mai la „siguranță”. Iată mai jos care sunt recomandările zilei.

Biletul Zilei 3 octombrie. Braga – Slovan Bratislava

  • Braga a început bine în grupele Europa League, după ce câștigat primul meci, în deplasare cu Wolves. Portughezii au marcat în minutul 71 prin Ricardo Horta și apoi s-au apărat perfect. Englezii s-au chinuit să egaleze, dar fără rezultat. În schimb, în campionat Braga o duce destul de rău. E abia pe 11, cu două victorii, două egaluri și trei înfrângeri.
  • Slovan Bratislava s-a distrat în prima etapă de Europa League, a umilit Besiktas după un meci în care ar fi putut marca mult mai mult. S-a terminat doar 4-2, îndeajuns încât să fie liderul grupei.  În campionat trec prin aceeași formă, se află pe primul loc, cu 25 de puncte strânse după opt victorii, un egal și o înfrângere.
Biletul Zilei 3 octombrie.

Cotă excelentă la Trabzonspor – FC Basel

  • Trabzonspor a revenit după patru ani în Europa League, însă a început cu stângul. A pierdut la limită în deplasarea din Spania cu Getafe, singurul gol al partidei a fost marcat de Angel în minutul 18. Revenită după patru ani în Europa League, Trabzonspor nu a avut startul pe care și-l dorea. Jucătorii lui Unal Karaman au nevoie de o victorie în partida cu Basel ca să nu își diminueze și mai mult șansele la calificarea în primăvara europeană.
  • Spre deosebire de turci, elvețienii au început în forță. FC Basel a umilit pur și simplu Krasnodar, una dintre favoritele la calificare, și i-a aplicat o adevărată lecție de fotbal. 2-0 la pauză a fost cel care a anunțat dezastrul. În următoarele 45 de minute s-a distrat pur și simplu și scorul a luat proporții. S-a terminat 5-0. Basel vine în Turcia să ia cel puțin un punct.