Biletul Zilei 30 octombrie 2019 are în componenţă două partide. Ambele pot să aducă profit celor care pariază ponturile pe care le recomand. Foresta – Dinamo în cadrul Cupei României şi Liverpool – Arsenal în cadrul Cupei Ligii Angliei. 

Biletul Zilei 30 octombrie 2019. Foresta – Dinamo

Foresta şi Dinamo se reîntâlnesc în Cupa României, partidă care are fluierul de început de la ora 19.30. Gazdele au ajuns până în această fază după ce au reuşit marea surpriză eliminând-o pe Gaz Metan, scor 2-1, toate golurile fiind marcate în prima repriză. Acum, cei de la Suceava au o nouă şansă de merge mai departe datorită marilor probleme financiare de la Dinamo

La clubul din Ştefan Cel Mare s-au terminat probleme fotbalistice şi echipa a început să arată excelent, patru victorii în ultimele cinci meciuri, şi să apară cele financiare. Unele care le dau un fior rece pe şira spinării suporterilor dinamoviti. Presa a dezvăluit că jucătorii sunt neplătiţi, clublul a confirmat prin vocea lui Prunea, cel care a şi ameninţat că dacă se va ajunge la faliment, vinovatul va plăti. Şi umblă un zvon că spre acolo s-ar îndrepta, în condiţiile în care niciun om de afaceri potent nu este interesat de cumpărarea clubului. Datoriile ar fi mai mari de  1 leu, 500.000 de euro şi 4 milioane, cât a declarat Negoiţă, şi s-ar situa undeva pe la 10.000.000 de euro, conform unor informaţii apărute tot în presă. În aceste condiţii, este foarte posibil ca meciul din cupă să fie o simplă deplasare, fără miză pentru dinamovişti.

Foresta – Dinamo peste 2,5 goluri @ 1.66

Liverpool – Arsenal GG @ 1.44

Biletul Zilei 30 octombrie 2019
Biletul Zilei 30 octombrie 2019

Cota excelentă la Liverpool – Arsenal

Cupa Ligii Angliei ne propune un super derby în această fază a competiţiei. Liverpool o întâlneşte pe Arsenal, în cel mai tare duel al zilei din fotbal. Cormoranii se prezintă excelent în Premier League, i-au învins pe cei de la Tottenham în ultima etapă, după ce au fost conduşi la pauză şi au revenit în repriza a doua, golul victoriei fiind marcat de M.Salah. În schimb, Arsenal trece printr-o mică criză în campionat, nu a reuşit să câştige în ultime două etape, 2-2 cu Palace şi 0-1 cu Sheffield. După un start foartea bun pare că tunarii îşi reiau vechile obiceiuri din sezoanele trecute, unul dintre ele fiind cel al inconstanţei în rezultatele bune. Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată, în runda a treia din Premier League, când Liverpool s-a impus cu 3-1.