Biletul Zilei 31 octombrie 2019 este compus din două ponturi pariuri, unul din Serie A şi unul din La Liga. AC Milan – Spal este primul duel de pe tichet, respectiv Eibar – Villarreal cel de-al doilea, care ne permit să ne dublăm banii pe o cotă de 2,56.

Biletul Zilei 31 octombrie 2019. AC Milan – Spal

AC Milan primeşte vizita lui Spal, în penultimul duel al etapei cu numărul 10 din Serie A. Milanezii nu trec printr-o perioadă bună, se clasează abia pe poziţia a 13-a, cu 10 puncte adunate în cele nouă etape disputate. Presiunea e din ce în ce mai mare în tabăra rossonerrilor după atâtea rezultate dezamăgitoare. Singura variantă luată în calcul pentru partida din această seară este victorie. Mai ales că au un moral fantastic asupra adversarei pe care a învins-o în toate întâlnirile directe.

De cealaltă parte, Spal nu reuşeşte să îşi depăşească acea condiţie de echipă mică nici în acest sezon, deşi nu începuse chiar atât de rău, reuşise surpriza cu Lazio în etapa a treia. Apoi s-a oprit. Are şapte puncte în cele nouă etape trecute. Ocupă penultimul loc, la doar două peste ultima poziţie. Principala problemă a celor de la Spal este că în deplasare au cedat meci după meci, 0-1 cu Bologna, 0-3 cu Sassuolo, 0-2 cu Juventus, 0-2 cu Cagliari.

AC Milan – Spal 1 @ 1.55

Eibar – Villarreal GG @ 1.65

Biletul Zilei 31 octombrie 2019
Biletul Zilei 31 octombrie 2019

Cota excelentă la Eibar – Villarreal

Cel de-al doilea duel de pe biletul zilei 31 octombrie este din La Liga. Eibar primeşte vizita lui Villarreal, într-unul dintre cele mai interesante partide din această etapă, în opinia mea. Gazdele ocupă locul 17, la egalitate cu Celta Vigo, prima echipă de sub linia roşie, şi nu foarte departe de Alaves, ocupanta poziţiei a 14-a. Eibat are nevoie de toate cele trei puncte. De cealaltă parte, Villarreal o duce mult mai bine, are un joc spectaculos şi al doilea atac al campionatului, ce au o plasează pe locul şapte, la doar două puncte de locurile de Europa League.