Biletul Zilei 4 iulie 2018. Cotă de 2,53 pentru miercuri

Biletul Zilei 4 iulie 2018. Campionatul Finlandei este în desfășurare, toate echipele au meciuri în picioare și nu este loc de surprize.Am analizat pentru astăzi două partide din “țara celor o mie de lacuri”. Liderul HJK are un meci destul de ușor, pe propriul teren cu ultima clasată și o mai veche cunoștință de-a noastră (Lahti), are meci în deplasare.


Biletul Zilei 4 iulie 2018. HJK – Kemi

HJK – Kemi. Gazdele sunt liderul de necontestat al Finlandei, au 39 de puncte și un golaveraj extrem de bun de (34-14). În ultimele cinci etape, HJK a reușit două victorii și două rezultate de egalitate, dar vin după o înfrângere în ultima etapă, în deplasare cu Lahti.

 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Pe teren propriu au început destul de slab, acest sezon, dar în ultimele cinci etape de acasă HJK a reușit cinci victorii consecutive, cu un golaveraj total de (17-2). Kemi este pe ultimul loc al clasamentului cu 11 puncte și are un golaveraj dezastruos de (15-28).

În ultimele trei etape, Kemi are trei înfrângeri pe linie și a reușit doar un gol în aceste meciuri. Bilanțul jocurilor din deplasare nu este așa de rău, Kemi are  două victorii și cinci înfrângeri.

Biletul Zilei 4 iulie 2018. SJK – Lahti

SJK – Lahti. Gazdele au început destul de slab campionatul și sunt pe locul zece cu 13 puncte. Golaverajul lui SJK este și el unul negativ de (16-22), în ultimele patru etape, gazdele au trei înfrângeri și un rezultat de egalitate. Pe teren propriu SJK are două victorii și un egal, dar și cinci înfrângeri, golaverajul este unul simpatic (10-10).

Lahti este pe locul trei, este singura echipă din prima ligă care are o singură înfrângere până acum, are 29 de puncte și un golaveraj de 17-11. Problema oaspeților este că au prea multe rezultate de egalitate, opt egaluri din 16 etape disputate. În meciurile din deplasare, Lahti nu prea contează, are doar două victorii în opt etape disputate, iar golaverajul este de (6-6).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.