Biletul Zilei 5 noiembrie 2019 este compus din două ponturi pariuri destul de speciale din Champions League. Ne putem tripla banii investiţi în tichet pe Liverpool – Genk şi Chelsea – Ajax. Cota totală este de 3,22.

Biletul Zilei 5 noiembrie 2019. Liverpool – Genk

Liverpool poate să ajungă pe primul loc în grupă cu o victorie împotriva lui Genk + un rezultat de egalitate în Italia, la Napoli – Salzburg. În runda precedentă, cormoranii i-au zdrobit pe belgieni, în deplasare, scor 4-1. Şi jocul perfect nu s-a oprit aici. Au câştigat cu Tottenham în Premier League, s-au calificat în Cupa Ligii Angliei cu Arsenal şi au întors în ultima rundă din campionat, în ultimele şapte minute cu tot cu prelungiri, de la 0-1 cu Aston Villa la 2-1. Forma prin care trec elevii lui Klopp e una excelentă. De cealaltă parte, Genk ocupă ultimul loc în grupă, cu doar un punct după trei etape, cu şanse foarte mici de a mai prinde locul trei şi implicit primăvara Europa League.

Cota excelentă la Chelsea – Ajax

Chelsea are marea şansă să se impună, din nou, în faţa lui Ajax şi să ia o opţiune serioasă pentru calificarea în optimile Champions League. Mai ales că după victoria de la Amsterdam + încă una în această seară ar putea să mai piardă lejer un meci până la final. În caz de egalitate de puncte, londonezii le i-au faţa olandezilor la meciurile directe.

În schimb, Ajax are nevoie de victorie, chiar şi la un gol diferenţă, doar să fie. După ce a pierdut acasă, în runda precedentă, chiar în faţa adversarei de acum, rezultatele directe nu o avantajează, iar un succes e obligatoriu pe Stamford Bridge. Nu e tragedie pentru lăncieri dacă nu înving, însă şansele scad considerabil, Valencia poate oricând să producă surpriza şi să vină în faţa lor.

Biletul Zilei 5 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

Chelsea – Ajax 1 @ 1.93

Liverpool – Genk peste 3,5 goluri @ 1.66

Biletul Zilei 5 noiembrie 2019
Biletul Zilei 5 noiembrie 2019