Biletul Zilei 6 noiembrie 2019 are în componență două ponturi pariuri din Champions League. Ne putem dubla banii investiți la meciurile PSG – Club Brugge și Real Madrid – Galatasaray, ambele partide din Grupa A.

Biletul Zilei 6 noiembrie 2019. PSG – Club Brugge

PSG este lider în Grupa A, cu trei victorii din trei meciuri, și este cu un picior în optimile Champions League. Francezii i-au spulberat în tur pe belgieni, deși la pauză a fost doar 1-0. În celelalte 45 de minute s-a dezlănțuit și scorul final a luat proporții, 5-0. Echipa lui Tuchel s-a împiedicat surprinzător în ultima rundă din Ligue 1, a pierdut pe terenul ultimei clasate Dijon. De partea cealaltă, Club Brugge speră într-o minune care s-o mențină favorită la calificarea în primăvara Europa League. În acest moment ocupă locul 3, cu un punct peste Galatasaray, ocupanta ultimului loc, care are un meci foarte dificil cu Real Madrid. Totuși, diferența de valoare ar trebui să își spună cuvântul, așa cum s-a întâmplat și în tur.

Cota excelentă la Real Madrid – Galatasary

Al doilea meci din grupă se anunță și mai interesant. Real Madrid are nevoie de toate cele trei puncte pentru a fi sigură de calificarea în optimile Ligii Campionilor. Are patru puncte după trei etape și cu o nouă victorie și-ar asigura în proporție de 99% accederea în faza următoare. Doar că lucrurile nu sunt așa de simple la prima vedere. Echipa lui Zidane alternează meciurile foarte bune cu cele foarte proaste. De lucrul acesta speră să profite Galatasaray. O eventuală victorie ar face-o egala adversarei și, în funcție de scor, ar putea chiar să treacă peste ea. Florin Andone este anunțat titular. Având în vedere aceaste argumente, pontul care este cel mai probabil să fie câștigător este peste 2,5 goluri.

Biletul Zilei 6 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

PSG – Club Brugge 1/1 @ 1.57

Real Madrid – Galtasaray peste 2,5 goluri @ 1.38

Biletul Zilei 6 noiembrie 2019
Biletul Zilei 6 noiembrie 2019