Biletul Zilei 6 octombrie are în componenţă partide din Premier League. Am ales două ponturi pariuri pentru City – Wolves şi Arsenal – Bournemouth, dueluri care pot aduce profit pariorilor. Echipa lui Guardiola nu îşi mai permite niciun pas greşit, Liverpool are deja o diferenţă prea mare în clasament. Arsenal va încerca să îşi menţină forma bună şi să îşi păstreze învincibilitatea pe teren propriu.

Biletul Zilei 6 octombrie. City – Wolves

  • Manchester City se află pe poziţia secundă în Premier League, la o distanţă destul de însemnată de primul loc. Jucătorii lui Pep Guardiola nu îşi mai permit nici un pas greşit, au nevoie de victorii prin care să pună presiune pe Liverpool. Ştiu bine că anul trecut cormoranii nu au făcut faţă duelului pentru titlu, au cedat presiunii, au pierdut avansul de puncte şi au pierdut.
  • Echipa lui Kun Aguero vine după o serie cinci victorii la rând: cu Everton şi Watford în campionat, cu Dinamo Zagreb şi Şahtar în Champions League, cu Preston în EFL Cup. Golaverajul acestor partide e zdrobitor: 19 goluri marcate şi doar unul primit.
  • Wolves este una dintre candidatele la retrogradare după forma pe care o arată. A câştigat pentru prima oară de la debutul actualei ediţii de Premier League abia etapa precedentă, un 2-0 pe terenul ultimei echipe din clasament Watford. În rest a dezamăgit crunt. E greu de crezut că va putea să reziste maşinăriei de fotbal a lui Guardiola.

City – Wolves 1 pauză / 1 final

Arsenal – Bournemouth 1 & peste 2,5 goluri

Biletul zilei 6 octombrie
Biletul zilei 6 octombrie

Cota excelentă la Arsenal – Bournemouth

  • Arsenal ocupa poziţia a patra în clasament înaintea acestei etape, la egalitate cu West Ham, o poziţie mai jos, şi la două puncte de Leicester, ultima de pe podium. A pierdut o singură dată până în acest moment, cu Liverpool, cea mai în formă echipă din Premier League. În rest s-a descurcat bine şi foarte bine. Joacă altceva faţă de sezonul trecut.
  • Bournemouth e la un punct distanţă faţă de adversa de astăzi şi cu siguranţă va forţa victoria pe Emirates. Poziţionarea bună din clasament vine în urma ultimele două victorii, cu Everton și cu Southampton, şi a remizei cu West Ham. Totuşi, diferenţa de valoare ar trebui să îşi spună cuvântul şi Arsenal să învingă.