Biletul Zilei 7 noiembrie 2019 are în componență două ponturi pariuri din Europa League. Ne putem dubla banii investiți la meciurile CFR Cluj – Rennes și Standard – Frankfurt. Tichetul de ieri, 6 noiembrie, cu cele două ponturi din Champions League, a fost câştigător

Biletul Zilei 7 noiembrie 2019. CFR Cluj – Rennes

CFR Cluj se află pe poziţia secundă în Grupa E, cu şase puncte după trei runde disputate. Distanţa faţă de locul 1 este de un singur punct, faţă de locul trei de trei puncte şi faţă de ultimul loc de cinci puncte. După ce s-au impus în tur, clujenii speră s-o facă şi de această dată. O victorie i-ar apropia foarte mult de primăvara Europa League, mai ales că un rezultat de egalitate între Lazio şi Celtic este foarte probabil. De partea cealaltă, Rennes nu mai are la ce să spere, e ultima în grupă, cu doar un punct. În tur a pierdut 0-1, un meci în care s-a descurcat mai bine de când a rămas în 10. Antrenorul Julien Stephan vine la cluj cu foarte multe probleme de lot, opt jucători ar putea să nu evolueze deloc.

Cota excelentă la Standard – Frankfurt

Al doilea meci de pe biletul zilei 7 noiembrie 2019 este cel dintre Standard şi Frankfurt. Belgienii încă mai au şanse la optimile Europa League. Se află pe locul trei în grupă, la trei puncte în spatele adversarei din această seară. În tur, fosta echipă a lui Răzvan Marin a arătat că poate să ţină cât de cât pasul cu Frankfurt, a pierdut la limită în Germania, 1-2. În schimb, nemţii se pot mulţumi şi cu un rezultat de egalitate. Au şase puncte, la trei în spatele liderului Arsenal, şi la trei în faţa celor din Liege. Diferenţa de valoarea e clar în favoarea germanilor, însă în fotbal totul e posibil. De aceea, am ales un pronostic pe goluri la acest duel.

Biletul Zilei 7 noiembrie 2019. Ponturi Pariuri

Standard – Frankfurt peste 2,5 goluri @ 1.50

CFR Cluj – Rennes 1X @ 1.36

Biletul Zilei 7 noiembrie 2019
Biletul Zilei 7 noiembrie 2019