Biletul Zilei azi, 01 august 2018. Două partide de Champions League

Biletul Zilei azi, 01 august 2018. Am selectat pentru biletul zilei, două meciuri cu echipe de mare tradiție formează biletul principal de azi.

Austriecii de la Graz au pierdut manșa tur din Olanda cu scorul de 0-2, problema cea mare nu este scorul ci maniera de joc din tur. Celtic s-a impus în meciul tur cu 3-1, însă norvegienii formează o echipă mult prea experimentată în cupele europene. 

Biletul Zilei azi, 01 august 2018 Rosenborg – Celtic

Meciul tur a fost la discreția scoțienilor, aceștia au avut peste 20 de ocazii de gol și au șutat de opt ori pe spațiul porții adverse.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, Rosenborg a început bine jocul și a avut câteva faze importante de gol. Norvegienii au deschis scorul în minutul 16 prin Meling, însă după minutul 30 au cedat teren ușor-ușor și au fost egalați în minutul 43.

Cum s-a ieșit de la cabine Celtic a marcat golul de 2-1, toată repriza secundă a fost la discreția lui Celtic și pe finalul meciului scoțienii au reușit și golul trei. Rosenborg este în plin campionat, momentan se află pe locul doi cu 33 de puncte, la doar două puncte de liderul Brann.

Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Rosenborg a marcat până acum 18 goluri în cele opt etape disputate pe propriul teren. Norvegienii au pierdut și în turul precedent pe terenul oaspeților, dar a revenit și a marcat de trei ori acasă. Acesta este un meci cu mult potențial.

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

[button label=”INCASEAZA 250 RON PARIU GRATUIT” link=”https://www.unibet.ro/registration?mktid‹´›1:127656435:19023000-25820″ target=”_self” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”2a5dea61762af7a4883a663cbd5df1c9″ _fw_coder=”aggressive”][/button]

Biletul Zilei azi, 31 iulie. Sturm Graz – Ajax

Austriecii nu prea au existat în partida tur, au avut câteva ocazii de gol dar doar pe contraatac. Ajax s-a jucat cu ocaziile în primul joc, ”lăncierii” au dovedit că au un lot de jucători tineri foarte buni, însă lipsa de experiență a acestora ar putea conta la jocul de astăzi.

Gazdele au început și campionatul în Austria, în prima etapă au câștigat cu 3-2 pe propriul teren cu Hartberg. Ajax are până acum un singur joc oficial, partida tur cu Sturm Graz. Partidele amicale din vară nu au avut rezultate satisfăcătoare, dar trecem la lucruri pozitive faptul că Ajax a marcat în fiecare joc.

Meciul o să fie unul aprig, Sturm jucând pe teren propriu cu suporterii în spatele lor o să dea totul în meci, totuși Ajax este o echipă ce poate profita de spațiile rămase în apărare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.