Biletul Zilei de azi, 10 august 2018. Belgia și Liga 1 Betano ne aduc profitul

Biletul Zilei de azi, 10 august 2018. Am analizat pentru biletul principal de astăzi două partide, Botoșani – Astra și Brugge – Kortrijk. 

Cele două combatante din România practică cel mai frumos fotbal din Liga 1 Betano, ambele echipe au făcut spectacol până acum și sperăm să vedem acest lucru și astăzi. Campioana Belgiei a început perfect noul sezon.

Biletul Zilei de azi, 10 august 2018 

Brugge este pe val în acest moment, a câștigat Super Cupa Belgiei în fața rivalei Standard Liege și are două victorii din două meciuri disputate în campionat.

În prima etapă a trecut fără mari probleme de Eupen, scorul final a fost de 5-2 pentru Brugge. În etape secundă s-a deplasat la Mouscron, aici Brugge a avut parte de un meci foarte greu.

Campionii s-au impus totuși cu 1-0 după un gol marcat în minutul 55 de Cools. Oaspeții au debutat cu stângul în noua ediție de campionat, în prima etapă au jucat acasă cu Anderlecht.

Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Fosta campioană a Belgiei s-a impus cu un scor neverosimil (4-1). Pentru Kortrijk a urmat o deplasare la formația lui Boloni.

Antwerp a dominat precum Barcelona în zilele ei bune acest meci, echipa lui Boloni și-a creat 24 de ocazii de gol și a reușit 12 șuturi pe poartă, iar Kortrijk nu a avut vreun șut pe poartă s-au vreo ocazie de gol în tot meciul.

FC Botoșani este neânvinsă până în acest moment, moldovenii au acumulat cinci puncte până acum și au un golaveraj total de 5-3.

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

[button label=”INCASEAZA 250 RON PARIU GRATUIT” link=”https://www.unibet.ro/registration?mktid‹´›1:127656435:19023000-25820″ target=”_self” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”2a5dea61762af7a4883a663cbd5df1c9″ _fw_coder=”aggressive”][/button]

Biletul Zilei de azi, 10 august 2018 

Botoșani a remizat în prima etapă cu CFR, dar în acest meci nu a jucat mai nimic. A urmat victoria entuziasmantă cu Hermannstadt 2-0 și egalul de la Craiova 2-2, obținut după un meci extrem de frumos.

Astra a început perfect noul sezon, victorie cu FCSB scor 1-0. În următoarele două etape, Astra a obținut același rezultat: 1-1 la Iași și cu Sepsi acasă, dar în ambele partide giurgiuvenii au dominat copios, doar ghinionul a făcut ca Astra să nu ia cele șase puncte puse în joc.

Golaverajul Astrei după cele două etape este de 3-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.