Biletul Zilei de azi, 12 august 2018. Am aruncat o privire peste două partide din prima ligă a Danemarcei. Avem câte o certitudine pentru fiecare dintre meciurile alese. 

Două meciuri extrem de echilibrate din Danemarca formează biletul principal al zilei. Superliga daneză este cea mai echilibrată primă ligă din nordul continentului.

Biletul Zilei de azi, 12 august 2018 Aalborg – Nordsjaelland

Echipa gazdă a început foarte bine noul sezon, are până acum trei victorii din cele patru etape disputate. Golaverajul după cele patru etape disputate este de 4-5, dar cel mai interesant lucru este că Aalborg a disputat doar un meci din patru pe propriul teren până acum.

Oaspeții au început destul de ezitant noul sezon, ei sunt pe locul opt în clasament cu cinci puncte și au un golaveraj de 5-4. Nordsjaelland a pierdut etapa trecută în fața celor de la Brondby cu scorul de 0-2.

Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Cotă de 1,75 la Copenhaga – Brodby

Oaspeții au pierdut și joi în Europa League chiar pe propriul teren cu Partizan Belgrad (scor 1-2). În sezonul trecut Nordsjaelland nu a pierdut vreun joc direct din cele patru disputate în fața celor de la Aalborg. Gazdele au marcat în patru din ultimele cinci întâlniri cu Nordsjaelland de pe propriul teren.

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!
INCASEAZA 250 RON PARIU GRATUIT

Biletul Zilei fotbal, 12 august 2018 FC Copenhaga – Brondby

Super meci astăzi de la ora 17:00. Se întâlnesc echipele de pe locurile unu și doi în Superligă. Gazdele sunt pe locul secund cu nouă puncte obținute după cele patru etape disputate, iar golaverajul lui Copenhaga este de 9-2.

Brondby este liderul neânvins al campionatului, a acumulat zece puncte și are un golaveraj de 7-2. Copenhaga vine la acest joc după o victorie în Europa League obținută la Sofia cu ȚSKA.

Gazdele au până acum nouă meciuri oficiale în toate competițiile, iar bilanțul este senzațional: șapte victorii, un egal și o înfrângere, golaverajul noului sezon fiind de 20-4. Brondby nu pierde împotriva lui FC Copenhaga de cinci jocuri directe, iar în ultimele șase Brondby a marcat de fiecare dată.