Biletul Zilei de azi, 13 august 2018, vine cu două meciuri din fotbalul intern. Primul se joacă de la ora 18:00 în Liga a 2-a, iar celălalt începe la ora 21:00 și are loc în primul eșalon.

Cea mai interesantă parte este că puteți paria acest tichet complet gratuit la eFortuna! Oferta se adresează tuturor cititorilor site-ului nostru care nu și-au deschis încă un cont la eFortuna

BILETUL ZILEI DE AZI, 13 AUGUST 2018
Dinamo – Viitorul GG @ 1.82
Chindia – U Cluj 1X PR @ 1.21
Curs final: 2.20

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei de azi, 13 august 2018 
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 220 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 


Biletul Zilei de azi, 13 august 2018. Dinamo – Viitorul

Este fără îndoială un meci așteptat cu nerăbdare de către pariori, între două dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga 1 Betano. Dinamo are de altfel atât cel mai prolific atac, cât și cea mai slabă apărare din campionat, cu un golaveraj de 7-7 înregistrat în trei etape. De cealaltă parte, Viitorul a fost dată din nou peste cap de prezența în cupele europene. A fost scoasă deja din Europa League de olandezii de la Vitesse, în turul III preliminar. Echipa lui Gheorghe Hagi are o singură victorie în ultimele șase jocuri oficiale, obținută chiar în runda precedentă cu FC Voluntari, scor 2-0. Dinamo și Viitorul au terminat în GG 12 din totalul celor 16 jocuri oficiale jucate de-a lungul timpului. Interesant este că dinamoviștii nu câștigaseră niciodată în „Ștefan cel Mare” cu acest adversar până la victorie de anul trecut din luna aprilie.

Biletul Zilei de azi, 13 august 2018. Chindia – U Cluj

U Cluj este o echipă de tradiție a fotbalului românesc care își propune revenirea în elită. În luna mai a promovat din Liga a 3-a în Liga a 2-a, acolo unde va avea parte de o concurență serioasă, cu multe alte formații importante ale fotbalului autohton, precum UTA Arad, Farul Constanța, Petrolul Ploiești, Poli Timișoara sau FC Argeș. Aventura în Liga a 2-a a început bine pentru clujeni, victorioși cu 2-0 în fața celor de la Metaloglobus. Acum au parte de un adversar complicat însă. Chindia Târgoviște a debutat la rândul său cu o victorie, 1-0 în deplasare cu Poli Timișoara, iar în precedentul sezon doar ghinionul a făcut să nu ajungă în prima ligă: a pierdut barajul de promovare la penalty-uri cu Voluntari.