Biletul Zilei de azi, 20 august, vine cu meciuri din Liga 1 Betano și din La Liga. Craiova și Atletico Madrid sunt ușor favorite să-și câștige partidele de luni, iar noi avem încredere că o vor face.

Soluția ideală pentru voi este să jucați biletul nostru la Fortuna. Urmând pașii simpli de mai jos, nu veți risca nimic. În cazul în care pierdem biletul, veți primi întreaga sumă pariată înapoi!

Biletul Zilei de azi, 20 august
U Craiova – Chiajna 1 @ 1.75
Valencia – Atletico X2 @ 1.38
Curs final: 2.42

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei de azi, 20 august
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 242 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei de azi, 20 august: U Craiova – Chiajna

După un start de sezon sub așteptări, U Craiova dă semne de revenire. Etapa trecută s-a impus cu 3-1 pe terenul nou-promovatei Dunărea Călărași, iar joi a remizat 1-1 cu Leipzig. Deși acest rezultat nu a ajutat-o să se califice în play-off-ul Europa League, fiind eliminată la general cu 2-4, Craiova poate prinde și mai multă încredere. În fond, a remizat cu una dintre echipele de top din Bundesliga. Chiajna este un adversar periculos, dar care de ani buni nu-și propune mai mult decât salvarea de la retrogradare. De altfel, în ultimele cinci meciuri directe, Craiova nu a pierdut niciodată, bifând două victorii și trei remize. Concordia a marcat în toate cele patru jocuri din acest sezon, dar, în același timp, le-a pierdut pe ambele jucate în deplasare. 

Biletul Zilei. Fotbal din La Liga: Valencia – Atletico

Atletico Madrid începe asaltul spre un nou titlu în La Liga. Băieții lui Simeone cred în minuni, ținând cont că la Real Madrid și la Barcelona s-au făcut multe schimbări în această vară. Ambele și-au pierdut câte un om de bază: de la Real a plecat Ronaldo, în timp ce Barcelona a rămas fără căpitanul Iniesta. În comparație, Atletico a rămas fără un singur jucător important, Gameiro fiind cedat chiar la Valencia. Simeone a transferat jucători în valoare de peste 120 de milioane de euro, marea achiziție reprezentând-o aducerea lui Thomas Lemar de la Monaco pentru 70 de milioane de euro!