Bilet Zilei de cotă 50.00 din Europa League. Am selectat câteva dintre meciurile ce se joacă astăzi în Europa League. Sevilla, Copenhaga, Sparta Praga și nu în ultimul rând FCSB, formează super biletul de azi.

Bilet Zilei de cotă 50.00 din Europa League FCSB – Rudar

Bucureștenii au o valoare superioară adversarei lor, Rudar este într-o ușoară degringoladă în acest moment. În Slovenia oaspeții sunt pe ultimul loc, după primele două etape disputate și au un golaveraj de 1-8 ce ne face să avem super încredere în pontul nostru. Jucători precum: Florinel Coman, Dennis Man, Florin Tănase, pot face diferența în această partidă.

  • Verifică care este pronosticul nostru la meciul FCSB – Rudar, din Europa League

FC Copenhaga – Stjarnan. Danezii de la Copenhaga s-au impus în Islanda cu scorul de 2-0. În ultimele trei jocuri oficiale de pe propriul teren, Copenhaga a marcat șase goluri. Stjarnan nu a marcat vreun gol în mecviul jucat în primul tur de Europa League, pe terenul celor de la Kalju (Estonia).

Ujpest – Sevilla. Echipa din Andaluzia și-a demonstrat clasa și a câștigat partida tur de pe teren propriu cu 4-0. Ujpest trebuie să fie mulțumită că a scăpat doar cu atât, Sevilla a avut 23 de ocazii de gol și 12 șuturi pe poarta adversă.

În partida de astăzi ne așteptăm ca Sevilla se odihnească câțiva dintre titularii de bază, mai ales și datorită scorului confortabil. Cu puțin noroc cei de la Ujpest vor marca și ei un gol în acest meci, dar credem că vor pierde și această partidă retur.

Bilet Zilei de cotă 50.00 din Europa League Sparta Praga – Spartak Subotica

Sparta Praga a pierdut destul de surprinzător în Serbia. Faptul că nu a marcat vreun gol din cele peste 20 de faze de poartă avute, trebuie să le dea de gândit până la ora startului meciului retur. 

Cehii se voir arunca în atac din primele minute, iar pontul nostru are toate șansele să iasă (peste 1,5 goluri PR). Sparta Praga are multă calitate în atac, mizăm pe dorința lor de revanșă din meciul tur.

Rio Ave – Jagiellonia. Rio Ave a pierdut în Polonia cu Jagellonia pe mâna ei. Portughezii au avut inițiativa în acel joc și-au creat multe faze de poartă, însă au ratat foarte mult.

Rio Ave are o serie de opt jocuri consecutive pe propriul teren fără înfrângere, meciuri în care a primit doar trei goluri și a marcat 13 goluri.