Biletul zilei din fotbal 24 Iulie 2020 este alcătuit din cinci propuneri, cu start la ora 19:15 prin Kriens-Grasshoppers, urmat de Horn-Ried, Trapani-Pescara, PSG-St. Etienne, AC Milan-Atalanta. Cinci recomandări pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT. O cotă totală 5.11.

Biletul zilei din fotbal 24 Iulie 2020 este alcătuit din cinci propuneri, cu start la ora 19:15 prin Kriens-Grasshoppers, urmat de Horn-Ried, Trapani-Pescara, PSG-St. Etienne, AC Milan-Atalanta. Cinci recomandări pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

O cotă totală 5.11 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Sportingbet, să vă fie cu folos dacă plasați sau dacă folosiți ca material pentru sesiunea live!


Kriens-Grasshoppers – Minim 3 goluri marcate total în meci
Horn-Ried – Minim 3 goluri marcate total în meci
Trapani-Pescara – Minim 2  goluri marcate total în meci
PSG-St. Etienne – Minim 2 goluri marcate total în repriza secundă
AC Milan-Atalanta – Ambele echipe marchează

Biletul Zilei: Cotă excelentă la AC Milan – Atalanta 


AC Milan – Atalanta, fără doar și poate aceste 2 cluburi sunt surprizele plăcute ale acestui sezon, de la Inter și Juventus ne așteptam să se situeze sus în clasament însă Atalanta a jubilat în acest sezon, forța ofensivă arătată este punctul forte al acestei echipe ce țintește borna 100 goluri în SERIE A.

AC Milan nu a mai arătat atât de bine de ani buni, ofensivi, marchează pe bandă rulantă în fiecare meci de la reluarea campionatului exceptând acel 0-0 urât cu bătrâna doamnă dar deja acel meci este de domeniul trecutului, de atunci doar meciuri memorabile pentru AC Milan.

SERIE A nu este pe placul multor microbiști însă dragi prieteni,urmăritori, avem în cadrul acestei ligi echipe ce pot face diferența oricând nu doar prin cele 7- Juventus, Inter, Atalanta, Lazio, AS Roma, AC Milan, Napoli chiar și Sassuolo, Sampdoria, Fiorentina și nu numai.

13 goluri înscrise în urma ultimelor 3 meciuri directe, câte se vor marca oare în acest eveniment?