Biletul Zilei Fotbal 24 iulie 2020: jucăm o cotă totală de 5,11

Biletul zilei din fotbal 24 Iulie 2020 este alcătuit din cinci propuneri, cu start la ora 19:15 prin Kriens-Grasshoppers, urmat de Horn-Ried, Trapani-Pescara, PSG-St. Etienne, AC Milan-Atalanta. Cinci recomandări pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT. O cotă totală 5.11.

Biletul zilei din fotbal 24 Iulie 2020 este alcătuit din cinci propuneri, cu start la ora 19:15 prin Kriens-Grasshoppers, urmat de Horn-Ried, Trapani-Pescara, PSG-St. Etienne, AC Milan-Atalanta. Cinci recomandări pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Noi pariem aici
Atu-uri:
Platformă intuitivă
Cele mai bune pariuri pe goluri de pe piață
Secțiune de pariuri Live făcută cu cap. Verifică cote cu marjă bună de profit
4.0
Părți negative
Atenție înainte să pariezi

De multe ori găsesc cote mai mari în altă parte și asta poate fi frustrant.

*bilete-pariuri.ro recomandă parierea responsabilă și ocazională. Pariurile sau cazinourile nu sunt o sursă de venit.
Atu-uri:
Ofertă bogată
Cote prietenos de mari
Peste 100 de selecții la unele meciuri. Verifică ultimele ponturi. Cote de peste 2,00!
1 game
3.8
Părți negative
Atenție înainte să pariezi

Nu ne place deloc ofera pe alte sporturi. Nu ne încântă nici interfața pariurilor live. E obositoare și ne distrage atenția.

*bilete-pariuri.ro recomandă parierea responsabilă și ocazională. Pariurile sau cazinourile nu sunt o sursă de venit.

O cotă totală 5.11 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Sportingbet, să vă fie cu folos dacă plasați sau dacă folosiți ca material pentru sesiunea live!


Kriens-Grasshoppers – Minim 3 goluri marcate total în meci
Horn-Ried – Minim 3 goluri marcate total în meci
Trapani-Pescara – Minim 2  goluri marcate total în meci
PSG-St. Etienne – Minim 2 goluri marcate total în repriza secundă
AC Milan-Atalanta – Ambele echipe marchează

Biletul Zilei: Cotă excelentă la AC Milan – Atalanta 


AC Milan – Atalanta, fără doar și poate aceste 2 cluburi sunt surprizele plăcute ale acestui sezon, de la Inter și Juventus ne așteptam să se situeze sus în clasament însă Atalanta a jubilat în acest sezon, forța ofensivă arătată este punctul forte al acestei echipe ce țintește borna 100 goluri în SERIE A.

AC Milan nu a mai arătat atât de bine de ani buni, ofensivi, marchează pe bandă rulantă în fiecare meci de la reluarea campionatului exceptând acel 0-0 urât cu bătrâna doamnă dar deja acel meci este de domeniul trecutului, de atunci doar meciuri memorabile pentru AC Milan.

SERIE A nu este pe placul multor microbiști însă dragi prieteni,urmăritori, avem în cadrul acestei ligi echipe ce pot face diferența oricând nu doar prin cele 7- Juventus, Inter, Atalanta, Lazio, AS Roma, AC Milan, Napoli chiar și Sassuolo, Sampdoria, Fiorentina și nu numai.

13 goluri înscrise în urma ultimelor 3 meciuri directe, câte se vor marca oare în acest eveniment?

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.