Biletul Zilei pe goluri, 11 august 2018. Am ales 6 ponturi pariuri care alcătuiesc o cotă totală extrem de bună pentru sâmbătă. Avem meciuri din Liga 1, Premier League, Ligue 1, Eredivisie și Championship.

Biletul Zilei pe goluri, 11 august 2018 ACS Sepsi – Poli Iași

Vom discuta prima oară despre meciuri din Liga 1. ACS Sepsi este o adiție excelentă pentru biletul nostru pe goluri, întrucât cotă este destul de mare pentru ”over 2,5” goluri. Până în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de două ori. Ultima oară, gruparea din Sfântu Gheorghe s-a impus cu 2-1, iar în cealaltă partidă, aceeași Sepsi a câștigat cu 2-0. Așadar, am avut două partide care au generat spectacol, așa cum anticipăm și de această dată.

Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Sepsi a început foarte prost sezonul pierzând în fața nou-promovatei AFC Hemannstadt, scor 0-1. Formația pregătit de Eugen Neagoe și-a recăpătat forma bună din play-out-ul sezonului trecut câștigând cu Universitatea Craiova și remizând cu Astra Giurgiu. De partea cealaltă, Poli Iași n-a reușit nicio victorie vara asta, nici în amicale, nici în cele 3 etape din Liga 1. Ultima ei victorie datează din seonul trecut. Și ce victorie! 1-0 cu FCSB.

  • Verifică și pronosticul nostru pentru Nantes – AS Monaco, din prima etapă a Ligue 1

6 ponturi pariuri pe goluri

INCASEAZA 250 RON PARIU GRATUIT

Biletul Zilei pe goluri 11 august 2018 Newcastle – Tottenham

Newcastle – Tottenham este primul meci de sâmbătă în Premier League și se dispută la ora 14:30. Echipa lui Rafa Benitez și-a pierdut doi dintre cei mai buni jucători în această vară. Aleksandar Mitrovic a plecat la Fulham pentru 20.200.000 de euro, în vreme ce Mikel Meritno s-a dus în La Liga, la Real Sociedat în schimbul a 12.000.000 de euro. Cel mai important transfer realizat de Newcastel a fost cel al japonezului Yohinori Muto, venit de la Mainz pentru 10.700.000 de euro. 

De partea cealaltă, Tottenham a fost cea mai cuminte echipă din Premier League în ceea ce privește transferurile. N-a vândut pe nimeni și nici n-a cumpărat pe cineva în schimb. Asta înseamnă un plus de omogenitate la echipă. Sezonul precedent, Tottenham s-a descurcat bine, ajungând în optimile Ligii Campionilor și terminând pe 3 în clasamentul din Premier League. 

Pentru acest meci vâd goluri de ambele părți dintr-un motiv foarte simplu. Trei din ultimele meciuri directe dintre cele două echipe au produs semnul ”GG”.