Biletul Zilei tenis 03 iunie 2018. Biletul de tenis al zilei de duminică este format din trei meciuri, evident, toate de la Roland Garros: David Goffin – Marco Cecchinato, Karen Khachanov – Alexander Zverev și Barbora Strycova – Yulia Putintseva.

Biletul Zilei tenis 03 iunie 2018 David Goffin – Marco Cecchinato

  • Începem biletul cu duelul dintre David Goffin și Marco Cecchinato, din optimile de finală de la Roland Garros. Mai exact, belgianul de pe locul 9 ATP îl întâlnește pe italianul de pe locul 72 ATP.
  • Va fi cea de-a treia întâlnire directă dintre cei doi jucători. Până acum, victoriile au fost înregistrate doar în contul jucătorului mult mai bine cotat și mult mai experimentat, David Goffin.
  • Prima întâlnire directă dintre cei doi jucători a avut loc în aprilie 2014, când belgianul s-a impus în minimum de seturi pe zgura de la Casablanca. Următoarea victorie a venit pe terenul lui Cecchinato, când Goffin s-a impus cu 2-1, chiar în urmă cu două săptămâni.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Biletul Zilei tenis 03 iunie 2018 Karen Khachanov – Alexander Zverev

  • Următorul meci este cel dintre doi jucători de mare perspectivă. Khachanov și Zverev joacă meciul din optimile de finală și va fi cel de-al duel direct între cei doi.
  • În septembrie 2016, Alexander Zverev s-a impus cu 2-0 chiar pe terenul lui Khachanov. Neamțul ajuns pe locul al treilea în clasamentul ATP a câștigat meciul din șaisprezecimile turneului de la Sankt Petersburg.
  • În primele trei meciuri de la Roland Garros, Kachanov i-a eliminat pe Haider Maurer, pe Garcia-Lopez și pe Pouille, în timp ce Zverev a avut meciuri extrem de grele cu Berankis, cu Lajovic și cu Dzumhur.

Cotă BOMBĂ la meciul Simonei Halep cu nemțoaica Andrea Petkovic. Câștigi de 4,4 ori suma investită!

Biletul Zilei tenis 03 iunie 2018 Barbora Strycova – Yulia Putintseva

  • Ultimul meci ne duce pe tabloul feminin. În optimile de la Roland Garros, Strycova o întâlnește pe Putintseva, iar aceasta va fi cea de-a treia întâlnire directă dintre cele două.
  • Până acum, ambele meciuri au fost câștigate de jucătorea mai bine clasată. Strycova s-a impus la Biella, în 2012, apoi, în 2017, la Birmingham.