Biletul Zilei Tenis 29.04.2018. Pariem pe trei finale pentru tichetul nostru de duminică. Cea de la Barcelona (ATP), cea de la Istanbul (WTA) și cea de la Stuttgart (WTA). Prima din ele, cea din Germania se dispută de la ora 14:20.

AICI AI 56 de ponturi și 112 echipe probabile pentru weekend! Atacă-le cu 500 RON bonus! 

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Biletul Zilei Tenis 29.04.2018 Coco Vandeweghe – Karolina Pliskova

  • Coto Vandeweghe a avut un parcurs extraordinar la Stuttgart. A debutat ca din ”tun” eliminând-o pe Sloane Stephens (campioana US Open), apoi a trecut de Laura Siegemund (deținătoarea trofeului), apoi de Simona Halep (numărul 1 WTA), iar în semifinale a eliminat-o pe Caroline Garcia!
  • Sportiva din Statele Unite are un serviciu devastator, 92 % din mingiile jucate la acest turneu cu primul serviciu, fiind câștigătoare.
  • Pe partea ei de tablou, Karolina Pliskova a avut adversare mai facile decât Coco. În primul tur a trecut de Kiki Bertens, apoi de Kudermetova, de Ostapenko în sferturi și de Kontaveit în penultimul act.
  • Ultima confruntare directă dintre Vandeweghe și Pliskova s-a terminat cu victoria primei, scor 2-0. A fost o confruntare pe hard. Pe zgură, sportiva din Cehia s-a impus ultima oară, tot în două seturi.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Biletul Zilei Tenis 29.04.2018 Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas

  • În finala de la Barcelona, Rafael Nadal înfruntă surpriza numită Stefanos Tsitsipas. Grecul în vârstă de 19 ani a câștigat absolut toate meciurile de la Barcelona în două seturi. Lista victimelor: Moutet, Schwartzman, Ramos, Thiem și Carreno Busta.
  • Rafael Nadal a avut și el o evoluție fără cusur, câștigând în minimum de seturi cele patru meciuri, cu Baena, Garcia-Lopez, Klizan și Goffin. În semifinale, numărul 1 ATP nici n-a transpirat, belgianul Goffin luându-i doar 4 gheme. O dată cu această victorie, Rafa a câștigat cel de-al 400 meci pe zgură din carieră. Are doar 35 de înfrângeri și cel mai bun procentaj din istorie pe această suprafață.
  • Pentru Nadal, Tsitsipas este o necunoscută, întrucât n-a mai jucat niciodată cu el, însă noi credem că-l va spulbera, totuși vorbim despre cel mai bun tenismen din istorie pe zgură!
  • Cel mai bun pariu la această confruntare este ”sub 7,5 gheme Tsitsipas”, la o cotă de 1,75. Baftă!

Biletul Zilei Tenis 29.04.2018