Biletul Zilei Tenis 18.05.2018. Ieri am avut un nou bilet câștigător pe sportul alb, al doilea la rând! Ce-i drept, meciul Simonei Halep cu Madision Keys nu s-a mai jucat, întrucât sportiva din America a declarat forfait. În schimb, am rămas cu cota 1,65, prinsă la meciul Aljaz Bedene – Carreno-Busta (Detalii AICI)

Pentru biletul zilei tenis de vineri am ales două meciuri, ambele de la turneul pe zgură din Roma: Angelique Kerber – Elina Svitolina și Carreno-Busta – Marin Cilic.

1

Biletul zilei tenis 18.05.2018 Kerber – Svitolina

  • Vineri la prânz se întâlnesc două sportive care se cunosc foarte bine.
  • Kerber și Svitolina s-au întâlnit de 12 ori de-a lungul carierei. 7 din aceste directe au fost câștigate de Svitolina, în vreme ce restul de 5 i-au aparținut sportivei din Germania.
  • În mod curios, cele două sportive nu s-au întâlnit niciodată pe zgură, jucând doar pe hard.
  • Svitolina este la putere în ultima perioadă, întrucât are o serie de 5 victorii consecutive contra lui Kerber!
  • Până să ajungă în sferturile de la Roma, Kerber le-a eliminat, rând pe rând, pe Diyas, Begu și pe Sakkari. De partea cealaltă, Svitolina a intrat direct în turul secund, trecând de Martic și Kasatkina.

 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Biletul zilei tenis 18.05.2018 Carreno-Busta – Marin Cilic

  • Ieri am mizat pe victoria lui Carreno-Busta, însă astăzi jucăm împotriva lui. Sportivul din Spania evoluează pentru un loc în semifinale împotriva lui Cilic, numărul 5 ATP.
  • Carreno-Busta a avut un parcurs dezamăgitor la Madrid, ieșind din primul tur. La Roma nu a mai fost cazul, demonstrând că este unul din cei mai buni oameni pe zgură din lume. Până să ajungă în sferturi, Busta a trecut de Donaldson, Johnson și Bedene.
  • Cilic și Carreno-Busta s-au mai întâlnit de două ori până în prezent, sportivul din Croația câștigând de fiecare dată. 

AICI poți vedea ce PONTURI îți punem la dispoziție pentru Biletul Zilei pe fotbal.

Biletul Zilei Tenis 18.05.2018