Biletul Zilei 02.09.2018 conține două meciuri din Premier League și din Bundesliga. În ambele cazuri pariem pe victorii ale favoritelor la cote excelente. 


Biletul Zilei 02.09.2018. Pariază-l gratuit la Unibet!

Pariurile pe care le-am ales sunt extrem de simple și pot fi găsite cu ușurință în oferta Unibet. Dacă alegeți să urmați pașii de mai jos, puteți miza până la 250 de lei fără a risca nimic! Practic, ori vă alegeți cu 565 de lei în cont de pe urma biletului nostru, ori veți primi înapoi toți banii pe care i-ați pariat. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet

  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet

  • Dacă îl câștigăm, încasezi 565 de lei în cont!

  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei 02.09.2018
Biletul Zilei 02.09.2018

Leipzig a devenit o echipă cunoscută pariorilor din România după „dubla” cu U Craiova, din turul III preliminar al Europa League. Nemții au arătat un joc solid, învingându-i pe olteni cu 4-2 la general fără prea mari emoții. Totuși, în runda inaugurală din Bundesliga, Leipzig a fost spulberată de Borussia Dortmund cu 1-4, în condițiile în care a deschis scorul după câteva zeci de secunde. Dusseldorf este însă la un nivel mult mai scăzut decât Dortmund, dovadă că a debutat în noul sezon tot cu o înfrângere, 1-2 acasă cu Augsburg. 

Biletul Zilei 02.09.2018. Watford – Tottenham

Watford și Tottenham sunt două dintre echipele care au strâns maximum de puncte din primele trei runde ale noului sezon din Premier League. Dacă zestrea echipei lui Pochettino nu ar trebui să mire pe nimeni, cele nouă puncte obținute de Watford surprind, mai ales că această echipă și-a vândut starul în vară – pe Richarlison – la Everton în schimbul a 40 de milioane de euro. Diferența de valoare dintre cele două cluburi rămâne totuși una semnificativă și nu trebuie uitat faptul că Watford nu a învins-o niciodată pe Tottenham în ultimii 20 de ani!