Biletul Zilei Unibet 02.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri. Pariem pe Bordeaux – PSG şi pe Leipzig – Borussia Monchengladbach. Cota totală este de 2,03!


Biletul Zilei Unibet 02.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 256 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 506 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 02.12.2018. Bordeaux – PSG

Duminică, de la ora 22:00, Bordeaux primeşte vizita celor de la PSG, în cel mai important meci al etapei a 15-a din League 1. Gazdele sunt neînvinse în ultimele 5 partide, reuşid să câştige una singură, în Europa League cu Slavia Praga. Se află la mijlocul clasamentui, cu doar 17 puncte, la distanţă extrem de mare de adversara din această seară. De cealaltă parte, PSG e lider autoritar în campionat şi a stabilit un nou record, 14 victorii din tot atâtea meciuri. Pentru Neymar&Co. întâlnirea de pe stadionul Matmut Atlantique se anunţă destul de uşoară. Cel mai probabil vor obţine o nouă victorie.

Biletul Zilei Unibet 02.12.2018. Leipzig – Borussia Monchengladbach

De la ora 16:30, pe Red Bull Arena, Leipzig o întâlneşte pe Borussia Monchengladbach, un duel care le poate aduce gazdelor clasarea pe podium, în cazul unei victorii. Aceştia pe află locul 5, având 22 de puncte, cu doar 2 mai puţin decât Bayern, ocupanta poziţie a treia. Leipzig nu se află în cea mai bună formă, a pierdut 3 din ultimele 4 partide şi acum are şansa să îşi ia revanşa fix în faţa propriilor suporteri. În schimb, Monchengladbach e forţată să câştige din două motive. Unul ar fi că un eventual insucces ar îndepărta-o de liderul Dortmund. Cel de-al doilea ar fi că, având 3 puncte în plus, s-ar distanţa de Bayern Munchen şi şi-ar consolida pentru moment poziţia secundă în clasament. În ultimele 4 confruntări a reuşit victorii la scor, mârcând nu mai puţin de 13 goluri.