Biletul Zilei Unibet 03.11.2018 are în componenţă două ponturi pariuri. Mizez pe Arsenal – Liverpool şi pe Wolfsburg – Borussia Dortmund. Cotata totală este de 2,46! 


Biletul Zilei Unibet 03.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 365 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 615 de le în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 03.11.2018

Biletul Zilei Unibet 03.11.2018. Arsenal – Liverpool

Sâmbătă, de la ora 19.30, pe Emirates Stadium, Arsenal primeşte vizita celor de la Liverpool, în derby-ul etapei a 11-a din Premier League. „Tunarii” se află într-o formă excelentă, 7 victorii şi un egal în ultimele 8 etape. Echipa antrenată de Emery are al doilea atac din Anglia, la egalitate cu Chelsea, 24 de goluri marcate. Pe teren propriu, Arsenal s-a obţinut un singur rezultat negativ, cu City, în prima etapă.

De cealaltă parte, Liverpool este neînvinsă în campionat şi are doar două egaluri până în acest moment, cu Chelsea şi Manchester City. Se află pe locul doi, depăşită la golaveraj de trupa lui Guardiola. Echipa antrenată de Jurgen Klopp a reuşit 3 victorii în ultimele 3 meciuri, în toate competiţiile, cu Huddersfield, Steaua Roşie Belgrad şi Cardiff.

Biletul Zilei Unibet 03.11.2018. Wolfsburg – Borussia Dortmund

Tot sămbătă, dar de la ora 16.30, pe stadionul Volkswagen Arena, Wolfsburg întâlneşte liderul Bundesligii, Dortmund, într-un meci care se anunţă extrem de interesant. Gazdele nu se regăsesc deloc pe teren propriu, au un singur succes chiar în runda de dubut, cu Schalke, urmat de 2 înfrângeri şi două egaluri. Se află pe poziţia a 10-a, cu 12 puncte, şi un golaveraj pe 0. 14 goluri marcate şi tot atâtea primite. De cealaltă parte, Dortmund este singura echipă neînvinsă din campionat, 21 de puncte după primele 9 etape, cel mai bun atac din Bundesliga şi un golaveraj foarte bun, +19.