Biletul Zilei Unibet 04.09.2018 este format din meciuri exclusiv de la US Open, unde, pe ambele tablouri, au loc duelurile din sferturile de finală. 


Biletul Zilei Unibet 04.09.2018. Cum îl joci gratuit

După ce biletul de ieri a fost câștigător fără emoții, astăzi merită să încerci biletul cu pronosticuri din tenis. Considerăm că am ales trei cote cu șanse mari de reușită. În plus, jucându-l la Unibet, nici măcar nu vei risca vreun leu dacă biletul va fi pierdut. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet

  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet

  • Dacă îl câștigăm, încasezi 555 de lei în cont!

  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 04.09.2018
Biletul Zilei Unibet 04.09.2018

Putem spune că Serena Williams a ajuns departe la această ediție de US Open, ținând cont de forma sub așteptări pe care a arătat-o de la revenirea în circuit. Karolina Pliskova este o adversară de top, dar preferăm să jucăm la siguranță și mizăm pe faptul că jucătoarea din Cehia nu va pierde la o diferență mai mare de șase game-uri. Serena vine după o victorie în trei seturi cu Kaia Kanepi, în timp ce Pliskova și-a învins toate cele patru oponente de până acum în minimum de seturi. În plus, ultimul meci direct dintre cele două s-a disputat tot la US Open, în 2016, și a fost adjudecat de Pliskova. 

Biletul Zilei Unibet 04.09.2018. Ponturi US Open

Rafael Nadal a scăpat de un adversar important, Federer fiind eliminat surprinzător de Millman. Ibericul are meci în această noapte cu Thiem și va trebui să fie foarte atent la numărul 9 ATP. Interesant este că Nadal și Thiem s-au mai întâlnit de zece ori până acum, de fiecare dată pe zgură. Desigur, fiind suprafața pe care o domină autoritar de ani buni, Nadal a câștigat majoritatea disputelor. Rafa a stat pe teren aproximativ opt ore în ultimele sale două meciuri, deși a încheiat partidele în patru seturi. Ibericul a întâlnit jucători care serveau foarte bine și a tras din greu pentru a se desprinde. Thiem vine după o victorie mare, 3-0 cu Kevin Anderson, cotat drept favorit în acea partidă.