Biletul Zilei Unibet 04.11.2018 e compus din două ponturi pariuri. Mizez pe Chelsea – Crystal Palace şi pe Udinese – AC Milan. Cotata totală este de 1,91! 


Biletul Zilei Unibet 04.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 228 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 478 de le în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 04.11.2018

Biletul Zilei Unibet 04.11.2018. Chelsea – Crystal Palace

Duminică, de la ora 18.00, pe Stamford Bridge, Chelsea primeşte vizita celor de la Crystal Palace, într-un meci în care gazdele nu ar trebui să aibă nicio emoţie pentru victorie. Trupa lui Sarri se descurcă mult mai bine în acest sezon faţă de cel precedent, fiind neînvinsă în Premier League şi în Europa League, până în acest moment. În campionat, Chelsea ocupă locul 3, la două puncte de poziţia a 2-a ocupată de City, şi la 3 de liderul Liverpool, care şi-a disputat deja partida din această etapă.

De cealaltă parte, Crystal Palace se află în a doua parte de clasamanetului, la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil. În ultima etapă de Premier League, Palace a remizat cu Arsenal, scor 2-2, pe teren propriu, după ce Luka Milivojevic a transformat două penalty-uri. Nu se descurcă deloc bine în deplasare, pierzând ultimele trei partide.

Biletul Zilei Unibet 04.11.2018. Udinese – AC Milan

Tot duminică, dar de la ora 21.30, Udinese – Milan este ultimul meci al etapei a 11-a din Serie A. Gazdele se află abia pe locul 16 în clasament, având doar 9 puncte în 10 etape, la egalitate cu prima echipă aflată deasupra liniei retrigradării. În ultima partidă a obţinut o remiză, cu Genoa, scor 2-2, De Paul aducând egalarea în minutul 70. De cealaltă parte, Milan ocupă poziţia a 4-a în urma ultimelor două victorii, cu 18 puncte, la egalitatea cu Lazio, ocupanta locului 5. A reuşit să se impună în ultima partidă în prelungiri, 2-1 cu Genoa, după o gafă de zile mari a portarului nostru Radu.