Biletul Zilei Unibet 04.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri. Mizăm cu încredere pe Montpellier – Lille şi pe Watford – Manchester City. Cota totală este de 2,08!


Biletul Zilei Unibet 04.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 270 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 520 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 04.12.2018. Montpellier – Lille

Avem super meci în etapa a 16-a din Ligue 1, Montpellier o întâlneşte pe Lille, un duel între două dintre cele mai în formă echipe ale campionatului francez după PSG. Gazdele se simt excelent în acest sezon, au 29 de puncte după 15 runde şi ocupă poziţia a doua. Echipa antrenată de Michel Der Zakarian nu doar că se află în fruntea echipelor „de după PSG” şi practică un fotbal foarte bun, ci are şi al doilea atac şi a doua apărare. Teoretic, dacă ar fi să excludem prin absurd trupa lui Tuchel, o echipă cu multe zeci şi sute de milioane investite, Montpellier ar merita din plin titlul de campioană.

De cealaltă parte, nici Lille nu stă deloc rău şi nu practică un joc mult mai slab decât adversara sa din această seară. Se află pe poziţia a 4-a în Ligue 1, având 27 de puncte acumulate. Formaţia lui Christophe Galtier se află la două lungimi distanţă în acest clasament special „goluri marcate vs. primite”. Are al patrulea atac şi a patra apărare din competiţie.

Biletul Zilei Unibet 04.12.2018. Watford – Manchester City

Watford are parte de un meci imposibil în etapa a 15-a din Premier League. O întâlneşte pe City şi forma prin care trece nu lasă loc de dubiu, şanse să obţină un rezultat pozitiv sunt foarte aproape de 0, singura necunoscută fiind golurile multe pe care le va primi de la cetăţeni. Băieţii lui Javier Gracia se află fix la mijlocul clasamentului, locul 10 cu 20 de puncte. În precedentele 4 întâlniri a reuşit să obţină un singur punct, acesta fiind şi motivul principal pentru care se află pe locul menţionat mai sus.

În schimb, Manchester City are, din nou!, un sezon de senzaţie până în acest moment. S-a distanţat deja de echipa de pe locul 3, 7 puncte diferenţă şi probabil că aceasta va mai creşte. Faţă de campionatul trecut, singura rivală care pare să îi poată pune probleme serioase în privinţă titului e Liverpool, aflată de altfel la doar 2 puncte în spate. Cu siguranţă că formaţia stelară a lui Guardiola nu îşi permite niciun pas greşit.