Biletul Zilei Unibet 05.09.2018 este compus din jocuri de la US Open, acolo unde ne apropiem cu pași repezi de finalele mult așteptate. 


Biletul Zilei Unibet 05.09.2018. Cum îl joci gratuit

Biletu zilei se poate juca întotdeauna gratuit la partenerul nostru Unibet, care te așteaptă cu o promoție de senzație la deschiderea unui cont: primul pariu pe care îl faci este din partea casei!

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet

  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet

  • Dacă îl câștigăm, încasezi 531 de lei în cont!

  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 05.09.2018

La 30 de ani, Carla Suarez Navarro face un turneu de excepție la US Open. A ajuns în faza sferturilor de finală, iar dacă va ajunge în careul de ași, atunci va bifa cea mai bună performanță a sa la un turneu de Mare Șlem. Până acum s-a oprit de cinci ori în „sferturi” la astfel de turnee: de trei ori la Australian Open, de două ori la Roland Garros și o dată la US Open. Misiunea sa cu Madison Keys nu va fi deloc simplă. Americanca se transformă atunci când joacă acasă, dovadă că și anul trecut a mers până în ultimul act la US Open. Keys are și un consum pishic ceva mai mic, după ce și-a învins toate adversarele în minimum de seturi. Suarez Navarro a terminat trei dintre cele patru meciuri de până acum cu set decisiv, dar se laudă cu victorii la Caroline Garcia (6) și Maria Șarapova (22). 

Biletul Zilei Unibet 05.09.2018. Ponturi US Open

Novak Djokovic se află în căutarea tronului pierdut, iar de o lună îi merge tot mai bine. Sârbul e cap de serie numărul 6 la US Open și nimic nu pare să-l sperie. A câștigat tot până acum, cedând numai două seturi pe parcurs. Pentru un loc în semifinale îl înfruntă pe australianul John Millman (29 ani), aflat la cea mai bună performanță din carieră la un turneu de Mare Șlem. Millman vine după trei meciuri consecutive încheiat în patru seturi, iar ultimul reprezintă o victorie uriașă cu maestrul Roger Federer. Cu Djokovic s-a mai întâlnit o dată, chiar în luna iunie, pe iarbă, și a pierdut cu 0-2.