Biletul Zilei Unibet 05.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri din Premier League. Mizăm cu încredere pe Burnley – Liverpool şi Wolverhampton – Chelsea. Cota totală este de 2,36!


Biletul Zilei Unibet 05.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 340 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 590 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 05.12.2018

Biletul Zilei Unibet 05.12.2018. Burnley – Liverpool

Burnley trece printr-o perioadă foarte dificială în Premier League. Ocupă penultimul loc, are 9 puncte la fel ca Southampton şi doar unul peste lanterna roşie Fulham. Pleacă clar cu a doua şansă în această partidă, e adevărat că are nevoie ca de aer de puncte, dar e greu de crezut că poate să producă surpriza. În precedentele 6 confruntări a obţinut un singur puncte. În schimb, Liverpool o duce excelent în campionat, se află foarte aproape de City şi pare că poate să se lupte până în ultima etapă pentru titlu. Trupa lui Klopp a câştigat runda trecută Merseyside Derby, învingând Everton printr-un gol memorabil şi norocos în acelaşi timp, în urma unei faze antologice.

Biletul Zilei Unibet 05.12.2018. Wolverhampton – Chelsea

Wolverhampton se află în a doua parte a clasamentului, trecând printr-o formă total diferită faţă de cea din debutul noului sezon de Premier League. Trece printr-o serie din care cu greu va putea să iasă, nu a mai câştigat de 6 etape. Mai mult, aceasta e pierdut în ultima etapă cu Cardiff, deşi a deschis scorul. Unul dintre motivele pentru care se află în această situaţie e şi faptul că atacul nu o ajută deloc, este unul dintre cele mai slabe, cu o medie de sub un gol marcat pe meci. De cealaltă parte, Chelsea porneşte ca mare favorită, având unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din campionatul Angliei. Formaţia antrenată de Sarri se poziţionează pe locul 3 şi încă se poate gândi la titlu, mai ales că a pierdut o singură partidă în actuala stagiune. Are un moral foarte ridicat după ultimele două partide, câştigate fără să primească vreun gol.