Biletul Zilei Unibet 06.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri din Liga 1. Mizăm pe Concordia Chiajna – CS U Craiova și pe FC Botoşani – Politehnica Iași. Cota totală este de 2,33!


Biletul Zilei Unibet 06.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 332 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 582 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 06.12.2018. Concordia Chiajna – CS U Craiova

Concordia joacă fiecare meci de acum înainte cu sabia deasupra capului, se află pe poziția a 13-a, 17 puncte după 17 etape, prima poziție direct retrogradabilă în Liga 2. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu are cel mai slab atac din campionat și nici în apărare nu stă mai bine, a încasat 22 de goluri. Chiajna are nevoie disperată de puncte, mai ales că în ultimele două partide a suferit două înfrângeri, pe teren propriu cu CFR și în deplasare cu Hermannstadt. De cealaltă parte, Craiova e pe poziția a 4-a, la patru puncte în spatele Viitorului și cu o eventuală victorie în această seară ar putea să profite de pasul greșit făcut de echipa lui Gheorghe Hagi. Oltenii nu trec printr-o perioadă favorabilă, reușind să obțină doar patru puncte în precedentele 3 partide.

Biletul Zilei Unibet 06.12.2018. FC Botoşani – Politehnica Iași

Etapa a 17-a din Liga 1 ne propune un super duel, derby-ul Moldovei între FC Botoșani și Poli Iași. Botoșănenii ocupă locul 9, la două lungimi distanță peste rivala din această seară. Forma gazdelor este una destul de bună, au obținut 4 puncte din partidele cu U Craiova și Astra, două echipe mult mai bine cotate decât ea. De cealaltă parte, Poli Iași este una dintre cele mai inconstante echipe din campionat. Se clasează pe locul 10, având 18 puncte strânse în 17 meciuri, 5 victorii, 3 egaluri și 9 înfrângeri. Defensiva a fost destul de nesigură până în acest moment, Flavius Stoican având probleme serioase din cauza ei în alcătuirea primului 11.