Biletul Zilei Unibet 07.09.2018 vine cu două meciuri din Liga Națiunilor, iar primul dintre ele se anunță foarte important pentru români. 


Biletul Zilei Unibet 07.09.2018. Cum îl joci gratuit

Joacă acest bilet la Unibet și poți fi sigur că nu pierzi niciun leu. Dacă îl câștigăm, te bucuri de 560 de lei, în timp ce dacă îl vom pierde, primești înapoi întreaga sumă mizată! 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet

  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet

  • Dacă îl câștigăm, încasezi 560 de lei în cont!

  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 07.09.2018. România – Muntenegru

Naționala României își începe aventura în Liga Națiunilor cu un meci pe teren propriu împotriva celor din Muntenegru. Partida se joacă pe arena Ilie Oană din Ploiești, acolo unde gazonul nu se prezintă în condiții tocmai bune de joc. Chiar și așa, trebuie să câștigăm această partidă dacă vrem să ne gândim la primul loc în grupa 4 din Liga C. Pe lângă miza financiară – fiecare câștigătoare de grupă din această ligă valorică fiind recompensată de UEFA cu 750 de mii de euro – avem alte două mize importante. Primul loc ne va asigura prezența într-un play-off care ne poate duce la EURO 2020, fără a mai fi nevoie să câștigăm grupa din preliminariile clasice, iar apoi avem nevoie de prima poziție pentru moralul jucătorilor, zdruncinat serios după campania dezamăgitoare pentru CM 2018.

Vestea bună este că Muntenegru vine în România fără o mulțime de jucători importanți. Stevan Jovetic, Marko Vesovic, Marko Jankovic și Adam Marusic sunt cele mai importante nume care vor lipsi din tabăra muntenegreană. Ne-am duelat cu această națională anul trecut, în preliminariile pentru Mondialul din Rusia. Nu a ieșit prea bine pentru noi, după ce am remizat surprinzător pe teren propriu, scor 1-1, iar apoi am pierdut cu 0-1 la Podgorica. Totuși, privind ambele meciuri, putem acuza ghinionul, căci naționala din Muntenegru, chiar și cu toți jucătorii de bază disponibili, și-a arătat limitele. 

Biletul Zilei Unibet 07.09.2018. Azerbaidjan – Kosovo

Surprinde cota oferită azerilor cu una dintre cele mai slabe naționale din Europa. Kosovo vine însă după o serie incredibilă, cu patru victorii consecutive, ce-i drept, toate obținute în meciurile amicale. Kosovarii le-au învins pe Letonia, Madagascar, Burkina Faso și Albania. Totuși, Kosovo de fel se descurcă bine în meciurile amicale, dar când vine vorba de meciurile oficiale lucrurile stau cu totul altfel. Nouă înfrângeri și o remiză are această națională în ultimele sale zece partide oficiale. Azerbaidjan pierde greu acasă, doar Germania și Italia învingând-o la mai mult de un gol diferență în ultimii cinci ani.