Biletul Zilei Unibet 07.09.2018 are meciuri din Nations League. Evităm duelul Anglia – Spania, însă mizăm pe alte două partide care pot aduce profit la pariuri. 


Biletul Zilei Unibet 08.09.2018. Pariază-l gratuit!

Urmând pașii de mai jos, poți paria acest tichet complet gratuit la agenția Unibet. Procedura este extrem de simplă, iar dacă vei pierde biletul, primești înapoi întreaga sumă mizată. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet

  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet

  • Dacă îl câștigăm, încasezi 532 de lei în cont!

  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 08.09.2018
Biletul Zilei Unibet 08.09.2018

Biletul Zilei Unibet 08.09.2018. Elveția – Islanda

Surprinzător sau nu, Elveția și Islanda fac parte din prima ligă valorică în Nations League, împărțind o grupă cu Belgia, semifinalistă la CM 2018. Belgienii au jucat aseară un meci amical în Scoția, impunându-se cu un categoric 4-0. Islanda este foarte dezavantajată de program în Liga Națiunilor. În vreme ce belgienii și-au consumat energia într-un meci de pregătire, iar elvețienii vor avea la rândul lor un joc amical după duelul din această seară, Islanda e nevoită să joace și cu Elveția, și cu Belgia în decurs de trei zile. Lotul nordicilor este unul extrem de limitat din punct de vedere valoric, astfel că aceștia trebuie să-și dozeze bine energia pentru a face față în ambele jocuri. Elveția are la dispoziție toți jucătorii de bază pentru această confruntare. 

Vladimir Petkovic a rămas în continuare selecționerul naționalei, după un turneu final mai degrabă dezamăgitor. Elveția a jucat foarte bine în faza grupelor, calificându-se dintr-o grupă cu Brazilia, Serbia și Costa Rica. În „optimi” a dat peste un adversar pe care îl putea învinge și pe care l-a dominat copios. Totuși, Suedia a mers mai departe cu o victorie la limită.

Biletul Zilei Unibet 08.09.2018. Belarus – San Marino

Dintre naționalele repartizate în grupele din Liga D, Belarus este fără îndoială cea mai puternică. Bielorușii pornesc la drum în Liga Națiunilor împotriva unui adversar modest, obișnuit să piardă meci de meci. San Marino este cea mai slabă echipă din Europa, alături de Gibraltar. Din această grupă mai fac parte Moldova și Luxemburg. San Marino a pierdut absolut toate meciurile jucate în ultimii patru ani, în vreme ce Belarus vine după o serie de cinci partide cu un singur eșec.