Biletul Zilei Unibet 09.09.2018 vine cu dispute din Nations League, acolo unde avem parte de foarte multe meciuri tari în oferta de duminică. 


Biletul Zilei Unibet 09.09.2018. Pariază-l gratuit!

Urmând pașii de mai jos, poți paria acest tichet complet gratuit la agenția Unibet. Procedura este extrem de simplă, iar dacă vei pierde biletul, primești înapoi întreaga sumă mizată. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet

  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet

  • Dacă îl câștigăm, încasezi 532 de lei în cont!

  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei 09.09.2018
Biletul Zilei 09.09.2018

Biletul Zilei Unibet 09.09.2018. Ucraina – Slovacia

Slovacii au câștigat cu 3-0 în urmă cu doar câteva zile un amical ciudat. Au întâlnit Danemarca pe teren propriu, dar nu au avut în față jucători profesioniști, ci jucători amatori, după ce oamenii de bază din lotul danez au refuzat convocările din cauza unor neînțelegeri cu Federația asupra contractelor de joc. În ciuda acestui avantaj uriaș, Slovacia nu a arătat foarte bine în acel meci.

În comparație, Ucraina a obținut o victorie mare în Cehia la debutul în Liga Națiunilor, scor 2-1. Cehii au fost cei care au deschis scorul, însă ucrainenii au întors rezultatul cu un gol decisiv venit în prelungiri. Ucraina a dominat partida însă, trăgând 26 de șuturi spre poartă, dintre care zece cadrate.  E de așteptat ca Ucraina să aibă o campanie foarte bună, având un lot foarte valoros, cu jucători precum Yarmolenko, Marlos sau Konoplyanka.

Biletul Zilei Unibet 09.09.2018. Danemarca – Țara Galilor

Danezii s-au înțeles în cele din urmă cu Federația în privința contractelor de joc și toți jucătorii de bază vor reveni pe teren cu Țara Galilor. Rămâne de văzut cum vor fi primiți de public ținând cont de umilința trăită de fotbalul danez în urmă cu trei zile. Țara Galilor e în formă, venind după o victorie clară cu Irlanda, scor 4-1. Bale a marcat din nou și confirmă startul de sezon fabulos pe care îl are și la Real Madrid.