Biletul Zilei Unibet 10.09.2018 are în componența sa ambele meciuri din grupa României. Mizăm împotriva tricolorilor, ținând cont la ce s-a întâmplat în meciul cu Muntenegru. 


Biletul Zilei Unibet 10.09.2018. Cum îl joci gratuit

Acest bilet se poate paria complet gratuit la Unibet. Poți juca între 25 și 250 de lei pe el, iar, dacă îl vom pierde, primești toți banii înapoi. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 553 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 10.09.2018
Biletul Zilei Unibet 10.09.2018

Biletul Zilei Unibet 10.09.2018. Serbia – România

România a dezamăgit în prima rundă din Liga Națiunilor, remizând 0-0 pe teren propriu cu naționala din Muntenegru. Putem acuza lipsa spectatoriilor, însă alte condiții de joc ne-au fost favorabile. Spre exemplu, muntenegrenii au venit la Ploiești fără cinci jucători importanți, iar pe parcursul reprizei a doua am jucat cu un om în plus. Ne-am creat puține ocazii de gol și, cum n-ar fi fost de ajuns, am pierdut și doi jucători importanți pentru disputa de la Belgrad. Mihai Pintilii și Vlad Chiricheș s-au accidentat în timpul jocului cu Muntenegru. În aceste condiții, Cosmin Contra e obligat să opereze cel puțin două schimbări. În locul lui Chiricheș va apărea Mihai Bălașa, iar locul lui Pintilii va fi luat de Răzvan Marin, revenit după suspendare. 

Ar mai putea să apară pe teren George Țucudean, atacantul de la CFR Cluj care a impresionat în acest debut de sezon, dar și Constantin Budescu. Ajuns la Al Shabab, Budescu îi poate lua locul lui Alex Maxim, dezamăgitor cu Muntenegru.

Serbia vine după o victorie împotriva Lituaniei, scor 1-0, dar, spre deosebire de noi, și-a creat numeroase șanse de gol: 26 mai exact, cu zece șuturi pe spațiul porții adverse. Totuși, selecționerul Mladen Krstajic a fost nemulțumit de greșelile făcute pe faza de apărare. Sârbii și-au odihnit o parte din titulari pentru jocul cu România. Spre exemplu, Aleksandar Mitrovic este anunțat în primul 11 din această seară, deși în Lituania a fost doar rezervă. Mitrovic are un debut de sezon fabulos în Premier League, marcând patru goluri în primele patru etape.

Biletul Zilei Unibet 10.09.2018. Muntenegru – Lituania

Muntenegru a jucat bine în fața României și arată precum o echipă capabilă să câștige împotriva Lituaniei, pe hârtie, cea mai slabă echipă din grupa noastră. Chiar dacă nu va avea la dispoziție câțiva jucători importanți, naționala din Muntenegru dispune de fotbaliști decenți. Cel mai important nume este Savic, fundaș la Atletico Madrid.