Biletul Zilei Unibet 10.10.2018 e compus din două pronosticuri pariuri din Liga 2. Mizăm pe Sportul Snagov – CS Baloteşti şi Farul Constanţa – U Cluj. Cota totală este de 1.60! 


Biletul Zilei Unibet 10.10.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 149 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 399,75 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 10.10.2018

Biletul Zilei Unibet 10.10.2018. Sportul Snagov – CS Baloteşti

Sportul Snagov primeşte vizita celor de la CS Baloteşti, într-un meci ce se anunţă destul de uşor pentru gazde. Snagov este surpriza plăcută al acutalului campionat al Ligii a 2-a, fiind lider la zi după o serie de partide extrem de reuşite. Chiar dacă etapa trecută a remizat cu Luceafărul Oradea, porneşte ca favorită clară şi cu şanse mari de a câştiga confruntarea.

CS Baloteşti a început actuala stagiune printr-o serie neagră, în primele 7 etape a pierdut de 6 ori şi a obţinut doar două remize. Şi-a revenit abia în etapa a 8-a când a reuşit să obţină prima victorie din acest sezon, acasă cu Poli Timişoara. A legat-o şi pe a doua, o etapă mai târziu, în deplasare la UTA, ca apoi să nu poată să menţină parcursul bun. Ultima etapă a stabilit a şasea înfrângere pentru Baloteşti, pe terenul celor de la Clinceni.

Biletul Zilei Unibet 10.10.2018. Farul Constanţa – U Cluj

Farul se întoarce acasă pentru meciul cu U Cluj. Conducerea echipei a reuşit să ajungă la un numitor comun cu autorităţile locale şi meciul se va disputa pe stadionul din Constanţa. E prima oară de la startul noului sezon când constănţenii nu îşi mai dispută partidele de pe teren propriu în exil. Incertitudinea, cu care s-au confruntat până acum, s-a reflectat fără doar şi poate şi în clasament. Se află abia pe locul 15, cu doar 9 puncte după 10 etape. Clujenii nu se simt nici ei mai bine, consideraţi mari favoriţi la promovare, ocupă un loc 8 dezamăgitor pentru fani, la 4 lungimi distanţă de a doua poziţie promovabilă. „Şepcile roşii” au un bilanţ negativ în ceea ce priveşte meciurile din deplasare, în 4 partide au obţinut un singur punct.