Biletul Zilei Unibet 11.09.2018 conține trei meciuri din Liga Națiunilor. La două două dintre ele pariem pe favorite, iar la Spania – Croația mizăm pe goluri. 


Biletul Zilei Unibet 11.09.2018. Cum îl joci gratuit

Acest bilet se poate paria complet gratuit la Unibet. Poți juca între 25 și 250 de lei pe el, iar, dacă îl vom pierde, primești toți banii înapoi. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 501 lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 11.09.2018
Biletul Zilei Unibet 11.09.2018

Biletul Zilei Unibet 11.09.2018. Islanda – Belgia

După remiza cu Argentina de la Campionatul Mondial, Islanda nu se mai regăsește. A pierdut jocurile cu Nigeria și Croația, iar apoi a fost spulberată de Elveția în Liga Națiunilor, scor 0-6. Suporterii nordici îi cer demisia selecționerului, astfel că meciul din această seară cu Belgia poate fi unul decisiv. Islanda are șanse mici să producă surpriza în fața unei naționale a cărei joc nu poate fi stopat de naționalele mici. Belgienii dispun de un lot fabulos, iar la Mondialul din Rusia s-au oprit în semifinale, unde au pierdut în fața campioanei mondiale Franța. 

Biletul Zilei Unibet 11.09.2018. San Marino – Luxemburg

Luxemburg are o adevărată Generație de Aur în istoria naționalei. Fotbalul din această țară a crescut enorm în ultima vreme, campioana Dudelange eliminându-le în această vară pe Legia Varșovia și pe CFR Cluj pentru a se califica în premieră în grupele Europa League. Și naționala vine după o victorie mare: 4-0 cu Moldova în Liga Națiunilor. Pare greu de crezut, dar Luxemburg a pierdut numai două din ultimele 11 partide jucate. Printre echipele care n-au reușit să o învingă regăsim Franța, Ungaria, Bulgaria sau Georgia. 

Biletul Zilei Unibet 11.09.2018. Spania – Croația

Este cel mai tare meci de azi. Ibericii au câștigat în prima etapă cu Anglia, după ce au fost conduși cu 0-1. Luis Enrique pare să fi găsit secretul pentru a-și motiva jucătorii. Croația a jucat un meci amical împotriva Portugaliei, pe care l-a terminat la egalitate, scor 1-1. Mizăm pe un duel cu goluri, ținând cont că față în față vor fi două naționale care nu știu altceva în afară de atac.