Biletul Zilei Unibet 12.09.2018 vine cu două meciuri din turul IV al Cupei României, acolo unde UTA Arad și FC Argeș sunt favorite să se califice mai departe. 


Biletul Zilei Unibet 12.09.2018. Îl poți paria gratuit

Ambele dueluri din Cupa României pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 247 de lei. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 497 lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 12.09.2018

Biletul Zilei Unibet 12.09.2018. UTA Arad – ACS Poli

Avem derby în turul IV din Cupa României. UTA Arad se duelează cu ACS Poli Timișoara, fostul club din Liga 1 Betano care în prezent traversează un moment greu din toate punctele de vedere. Bănățenii vin după trei înfrângeri consecutive, dintre care una chiar pe teren propriu împotriva rivalilor de la UTA. A fost 3-0 pe Bega pentru arădeni într-o partidă jucată în campionat. UTA a suferit o singură înfrângere, în prima etapă din Liga a 2-a, 0-2 cu Daco-Getica. De atunci, arădenii au bifat patru victorii și un rezultat de egalitate. De cealaltă parte, ACS Poli are un singur succes în șase etape, și acela venit în prelungirile meciului cu Ripensia. 

Biletul Zilei Unibet 12.09.2018. CSM Slatina – FC Argeș

FC Argeși, o echipă bună din Liga a 2-a, are meci cu CSM Slatina, formație din Liga a 4-a. Cei de la Slatina au trecut până acum de Filiași, dar și de FC U Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu. Incluzând și disputele din precedenta stagiune, FC Argeș are în prezent o serie fabuloasă, de zece meciuri consecutive fără înfrângere. Din această serie, șase meciuri s-au terminat cu victoria piteștenilor. FC Argeș a înscris în 14 din ultimele sale 15 deplasări, singura excepție fiind un duel cu Hermannstadt din sezonul trecut, formație care a promovat în Liga 1 Betano.