Biletul Zilei Unibet 12.11.2018 are în componenţă două ponturi pariuri. Mizez pe Hermannstadt – FC Botoşani şi pe Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari. Cota totală este de 2,23! 


Biletul Zilei Unibet 12.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 306 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 556 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 12.11.2018

Biletul Zilei Unibet 12.11.2018. Hermannstadt – FC Botoşani

Sibienii sunt antipenultimii în Liga 1, cu 14 puncte din tot atâtea etape. Hermannstadt pare să îşi fi revenit după decizia conducerii de a-l deminte pe Alexandru Pelici şi a-l numi un nou antrenor. Echipa antrenată acum de Miriuţă trece printr-o formă bună, are 3 meciuri câştigate la rând, în toate competiţiile. În etapa precedentă, formaţia din Sibiu s-a impus în deplasare, cu Sepsi, scor 3-1.

De cealaltă parte, Botoşani se află pe poziţia a 11-a, cu 15 puncte în cele 14 etape disputate. Botoşănenii au una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cu 22 de goluri primite. Au ajuns la două înfrângeri la rând, mai mult, în deplasare, Botoşani a câştigat o singură dată în cinci meciuri pe teren străin. S-a întâmplat chiar etapa trecută, 1-2 pe terenul lui Gaz Metan. De menţionat, că această partidă ar fi trebuit să se dispute aseară, însă ceaţa a avut altă părere 🙂 şi meciul a fost reprogramat astăzi.

Biletul Zilei Unibet 12.11.2018. Gaz Metan – FC Voluntari

Gaz Metan trece printr-o serie negativă şi pare că nu va reuşi să iasă prea curând. Eliminată şi din Cupa României, echipa antrenată de Mihai Teja nu a mai câştigat nici în campionat, de 3 etape, partide în care nu a izbutit să înscrie. Carlos Fortes, atacantul în care toată lumea de la Mediaş îşi punea speranţe, nu a mai marcat de ceva vreme, poate şi din acest motiv se poate explica situaţi în care se află Gaz Metan. De cealaltă parte, Voluntari se află pe ultimul loc în Liga 1, cu o singură victorie în 14 etape. În încercarea disperată de a se salva, conducerea ilfovenilor l-a adus la echipă pe Cristiano Bergodi, în antrenorul italian avându-se mai multă încredere decât în cuplul Andone-Todoran.