Biletul Zilei Unibet 12.12.2018 e compus din două ponturi pariuri din Liga Campionilor. Meciurile pe care pariez sunt Viktoria Plzen – Roma şi pe City – Hoffenheim. Avem o cotă totală este de 2,30!


Biletul Zilei Unibet 12.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 364 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 614 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 12.12.2018. Viktoria Plzen – Roma

Plzen se află în luptă directă cu ŢSKA Moscova pentru primăvara Europa League, ambele echipe având câte 4 puncte în Grupa G. Cehii au reuşit să învingă la Moscova, în deplasare, şi sunt favoriţi la ocuparea locului trei la finalul acestei runde. Ruşii au meci direct cu Real Madrid şi e greu de crezut că vor reuşi să obţină puncte pe Santiago Bernabeu. De cealaltă parte, AS Roma este deja calificată în optimi, de pe poziţia a doua, italienii au strâns nouă puncte în cele cinci runde disputate. Partida din această seară este doar de palmares, romanii neavând pentru ce să mai tragă. Văd un meci deschis, cu multe goluri, în care ambele echipe vor marca.

Biletul Zilei Unibet 12.12.2018. City – Hoffenheim

City este liderul Grupei F, calificată deja în optimi, şi are nevoie de un punct pentru a merge mai departe de pe această poziţie. Cu cel mai bun atac şi cea mai bună apărare, „cetăţenii” s-au încurcat doar cu Lyon, în ambele manşe, înfrângere pe teren propriu, scor 1-2, şi egal runda precedentă, în Franţa, scor 2-2. Pep Guardiola probabil că nu îi va forţa pe David Silva şi Aguero, jucătorii având ceva probleme medicale. De cealaltă parte, Hoffenheim este ultima în grupă, la două lungimi distanţă de locul 3, şi are nevoie de toate cele trei puncte puse în joc, în această seară. În plus, are nevoie şi de ajutorul celor de la Lyon care trebuie să o învingă pe Shakhtar. Fără ca aceste două condiţii să se împlinească simultan, nemţii nu au nicio şansă la primăvara Europa League.