Biletul Zilei Unibet 13.09.2018 are un meci din fotbal, din Cupa Regelui, și o partidă din baschet, din preliminariile Campionatului Mondial. 


Biletul Zilei Unibet 13.09.2018. Îl poți paria gratuit

Ambele dueluri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 247 de lei. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 497 lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

biletul zilei unibet 13.09.2018

Biletul Zilei Unibet 13.09.2018. Las Palmas – CF Rayo

Las Palmas a ajuns în liga a 2-a, astfel că intră devreme în Cupa Regelui. Are meci cu o altă formație din a doua divizie spaniolă, Rayo Majadahonda. Sezonul a început bine pentru Las Palmas, care a bifat două victorii și două remize, cu un golaveraj 8-2, în LaLiga2, așa cum este denumită mai nou cea de-a doua ligă valorică spaniolă. În comparație, Rayo se descurcă decent pentru o nou-promovată. Se află undeva la mijlocul clasamentului, cu două victorii și două înfrângeri. Diferența dintre cele două formații este mare, Las Palmas propunându-și revenirea în La Liga la finele acestei stagiuni, iar Rayo având drept obiectiv rămânerea în prima divizie. 

Biletul Zilei Unibet 13.09.2018. Israel – Georgia

Preliminariile pentru Campionatul Mondial de baschet masculin se apropie de final, iar Israel și Georgia dispută un meci decisiv. Cine pierde acest joc, își ia adio de la turneul final. Israel poate urca pe loc calificabil atât timp cât își câștigă jocul cu Georgia, iar Serbia pierde în Grecia. Surprinzătorul lider al grupei L este Germania, care va evolua în această rundă împotriva codașei Estonia. Israel este fără îndoială o națională mai puternică decât Georgia în baschetul masculin, iar cota de 1.58 ne face cu ochiul.