Biletul Zilei Unibet 13.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri din Europa League. Meciurile pe care pariez sunt PAOK – Bate Borisov şi Leipzig – Rosenborg. Avem o cotă totală este de 2,02!


Biletul Zilei Unibet 13.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 253 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 503 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 13.12.2018. PAOK – Bate

PAOK încă mai are şanse să meargă în primăvara Europa League, chiar dacă sunt teoretice. Ca acest lucru să se întâmple trebuie să fie îndeplinite două condiţii simultan. Echipa lui Răzvan Lucescu să câştige cu Bate şi Chelsea să învingă la MOL Vidi. În această situaţie s-ar face un clasament în trei din care grecii ar ieşi învingători. De cealaltă parte, Bate se află pe poziţia a doua în grupă, la egalitate cu formaţia de pe locul 3, MOL Vidi. Situaţia în privinţa calificării e puţin diferită pentru ei. Ca să meargă în şaisprezecimile Europa League, maghiarii au nevoie de o victorie în această seară sau de două remize, şi aici şi la Chelsea.

Biletul Zilei Unibet 13.12.2018. Leipzig – Rosenborg

Leipzig încă mai are şanse la 16-imile Europa League, doar că nu mai depinde doar de ea. Nemţii trebuie să o învingă pe Rosenborg, ultima clasată din grupă, şi să aştepte o victotie a lui Salzburg la Celtic. În cazul în care scoţienii obţin minimum egal, visul frumos către primăvara europeană dispare. De cealaltă parte, Rosenborg va juca doar pentru a mai spăla din ruşinea trăită în Grupa B, după ce nu a reuşit să acumuleze nici măcar un punct. Mai mult, nu doar că are 0 puncte, însă stă extrem de slab şi la golaveraj, 3 goluri marcate şi 13 primite. Greu de crezut că norvegienii vor pleca neînvinşi din Germania.