Biletul Zilei Unibet 15.12.2018 e compus din două ponturi pariuri. Meciurile pe care pariez sunt Inter – Udinese şi Borussia Dortmund – Werder Bremen. Avem o cotă totală este de 2,21!


Biletul Zilei Unibet 15.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 301 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 551 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 15.12.2018. Inter – Udinese

Inter are din nou un sezon inconstant, indifernt de competiţia în care evoluează. În Serie A sunt pe locul 3, la distanţă mare de liderul Juventus, nu mai puţin de 14 puncte le despart pe cele două echipe. În Champions League au dezamăgir crunt. Deşi păreau favoriţi la un moment dat pentru calificarea în optimi, nerazzuri au ratat această şansă. Meciul cu Udinese poate fi privit şi ca o răzbunare pentru asta. De cealaltă parte, Udine este una dintre principalele candidate la retrogradare în acest sezon. Se află pe prima poziţie peste linia roşie, poziţia a 17-a, cu doar 13 puncte după 15 meciuri.

Biletul Zilei Unibet 15.12.2018. Dortmund – Werder Bremen

Dortmund are un sezon excelent, fiind lider în Bundesliga şi având şansa să câştige un nou titlu de campioană. Şi în Liga Campionilor parcursul a fost foarte bun, nemţii calificându-se fără emoţii în optimile competiţiei. Sunt neînvinşi în ultimele 6 partide şi au un moral foarte bun. De cealaltă parte, Bremen se află la mijlocul clasamentului, cu 21 de pucte după 14 runde. Werder se află la doar patru lungi de primul loc care duce în Champions League şi cu siguranţă îşi vor dori să obţină minimum un punct, în confruntarea din această seară.