Biletul Zilei Unibet 16.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri. Partidele pe care mizez sunt Liverpool – Manchester United şi Frankfurt – Leverkusen. Avem o cotă totală este de 2,46!


Biletul Zilei Unibet 16.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 366 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 616 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 16.12.2018. Liverpool – Manchester United

Liverpool are un moral excelent pentru meciul cu Manchester United, derby-ul etapei a 17-a din Premier League. Cormoranii sunt pe val atât în campionat, cât şi în Champions League. În întrecerea internă au profita runda trecut de înfrângerea lui City şi s-au instalat pe prima poziţie, în timp ce în Liga Campionilor au învins Napoli şi s-au calificat în optimile competiţiei. Mohamed Salah a fost principala locomotivă şi probabil va fi pericolul principal pentru poarta lui De Gea, egipteanul a marcat de 4 ori în ultimele două meciuri. De cealaltă parte, United nu reuşeşte să se apropie de podiumul Premier League, se află la 8 puncte primul loc de Champions Leaue şi nu pare că poate să ajungă în Top 3. Jocul practicat de echipa lui Mourinho este destul de oscilant şi, la cum se joacă în campionatul englez, îi va fi extrem de greu să ţină pasul cu formaţiile fruntaşe. Vestea bună pentru Manchester este că s-a calificat în primăvara Ligii Campionilor. Şi e şi singura!

Biletul Zilei Unibet 16.12.2018. Frankfurt – Leverkusen

Frankfurt este surpriza plăcută a acestui sezon de Bundesliga şi o găsim foarte aproape de primul loc de Champions League. Cu 23 de puncte se află la doar 2 lungimi distanţă de poziţia a patra, ocupată de Leipzig. În Europa League a defilat, în grupa extrem de grea cu Lazio, Marseille și Apollon, a obţinut maximum, 6 victorii din tot atâtea posibile. Frankfurt stă excelent la capitolul atac, de aici şi parcursul extrem de bun prin care trece. De cealaltă parte, Leverkusen pare o echipă total diferită faţă de cea din sezonul trecut. Se află abia pe locul 11, cu doar 18 puncte strânse. În Europa League s-a descurcat mult mai bine, acolo unde şi-a câştigat grupa, una destul de uşoară, cu AEK Larnaca, Ludogorets și Zurich.