Biletul Zilei Unibet 27.11.2018 e compus din două ponturi pariuri. Pariem pe Roma – Real Madrid şi pe Hoffenheim – Shakhtar Donetsk. Cota totală este de 1,93! 


Biletul Zilei Unibet 27.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 233 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 483 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 27.11.2018. Roma – Real Madrid

Roma se află pe poziţia secundă în Grupa G, la egalitate de puncte cu adversara din această seară, dar cu un golaveraj mai slab. Romanii vin după o dublă victorie în Champions League, cu ŢSKA Moscova, 3-0 şi 2-1. În ultima etapă de campionat, AS Roma a pierdut surprinzăztor cu Udinese, în deplasare. De cealaltă parte, Real Madrid este liderul acestei grupe, 9 puncte din 4 runde. Aşa cum spuneam mai sus, se află la egalitate cu Roma, însă au un golaveraj mai bun. Madrilenii vin după dubla victorie obţinută cu Plzen, 2-1 pe teren propriu şi 5-0 în deplasare. Casemiro este marea absenţă a echipei antrenate de Scolari.

Biletul Zilei Unibet 27.11.2018. Hoffenheim – Shakhtar Donetsk

Va fi probabil unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestei etape. Hoffenheim are o singură înfrângere în ultimele 8 partide, în toate competiţiile. Se află pe locul 3, cu 3 puncte, şi are mare nevoie de victorie în această seară pentru a mai spera la primăvara Ligii Campionilor. Distanţa faţă de poziţia secundă, ocupată de Lyon, este de doar 3 puncte. Nemţii pot profita de o eventuală înfrângere a celor de la Lyon, având în vedere că evoluează împotriva celor de la City. În schimb, Shaktar se află pe ultima poziţie în Grupa F, cu doar 2 puncte. Tot ce mai poate spera e să se califice în Europa League, primăvara stelelor fiind aproape imposibil de obţinut. Are doar 3 înfrângeri în acest sezon, indiferent de competiţie, una dublă cu City şi o alta cu Dianamo Kiev.