Bordeaux – Ventspils, ponturi pariuri Europa League. Vinul de Bordeaux este cunoscut în toată lumea, dar rezultatele echipei de fotbal lasă de dorit în ultima vreme.

Francezii s-au impus cu 1-0 în partida tur, meciul a fost unul destul de slăbuț în general. La Bordeaux se vede lipsa meciurilor oficiale, iar letonii nu au suficientă valoare pentru a pune probleme în acestă dublă manșă.


Bordeaux – Ventspils, ponturi pariuri Europa League

Bordeaux a terminat pe locul șase în sezonul trecut de Ligue 1, gazdele de astăzi au acumulat 55 de puncte și au avut un golaveraj de 53-48. În această vară Bordeaux a preferat să joace amicalele cu echipe din Franța, notă discordantă făcând duelul cu Union Berlin 1-1.

Pronosticul meu pentru Bordeaux – Ventspils : ”victorie FCSB H -2” @ 2,10, cota la Betano

În rest, victorie cu Ajaccio 1-0, cu St. Etienne 2-1. Ventspils vine după dubla cu albanezii de la Luftetari. În meciul din Letonia, Ventspils s-a impus cu 5-0, iar la retur a terminat la egalitate 3-3.

Pronosticuri fotbal Bordeaux – Ventspils Europa League, 2 august

Letonii se află în plin campionat, momentan sunt pe locul doi în clasament cu 31 de puncte și au un golaveraj total de 31-16, după cel 16 etape disputate.  Oaspeții au marcat în ultimele patru deplasări din meciuri oficiale un total de nouă goluri.

Francezii sunt la un nivel mult superior letonilor, diferența de valoare dintre jucători, diferența de bugete și diferența de mentalitate, vor atârna greu în acest meci.

Ventspils poate spera să marcheze în acest joc, dar mai mult de atât nu o să se poată. Bordeaux a avut multe meciuri în sezonul trecut în care nu a marcat, chiar și în cele de pe propriul teren. După ce vor trece de acest tur, francezii vor avea parte de un adversary la fel de modest.

Una dintre Djurgarden sau Mariupol o să le fie adversară în turul următor. Pentru acest meci mergem pe o victorie cu multe goluri a lui Bordeaux, nu îi vedem pe letoni făcând față acestui joc.