Ponturi pariuri Cagliari – Atalanta Italia 20.05.2018. Cagliari primește vizita celor de la Atalanta, duminică, de la ora 19:00, în ultima etapă a sezonului din campionatul Italiei.

E un meci cu o miză imensă pentru cele două echipe. Cagliari luptă pentru salvarea de la retrogradare și este obligată să învingă pentru a nu depinde de alte rezultate. De cealaltă parte, Atalanta vrea să joace din nou în cupele europene și are nevoie de un punct pentru a-și asigura locul în preliminariile UEFA Europa League.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Cagliari

  • Ocupă locul 16 în clasament, cu un singur punct avans față de Crotone, prima echipă din zona retrogradării.
  • Vine după victoria cu 1-0 de pe terenul Fiorentinei, meci care a pus capăt seriei de patru meciuri fără succes. Echipa obținuse un singur punct în tot acest timp.
  • Are doar două victorii în ultimele 13 meciuri jucate pe teren propriu. Au mai fost trei remize și opt înfrângeri.

Ce trebuie să știi despre Atalanta

  • Este pe locul 7 în Serie A, ultimul care duce în preliminariile UEFA Europa League. Avansul față de următoarea clasată este de trei puncte, ceea ce înseamnă că are nevoie de un singur punct pentru a-și menține poziția.
  • Vine după o serie de șapte meciuri fără înfrângere, în care a înregistrat trei victorii și patru remize. Seria cea mai recentă arată două remize consecutive.
  • Doar Juventus a reușit să o învingă în ultimele șase meciuri disputate în deplasare. În rest, echipa a obținut trei victorii și două remize.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: PSFX @ 1,65

 Pariul curajos: X @ 3,75


Echipele probabile și absenții

Cagliari (3-5-2): Cragno – Pisacane, Andreolli, Ceppitelli – Farago, Barella, Padoin, Cigarini, Lykogiannis – Pavoletti, Farias
Absenți: Castan, Pedro

Atalanta (3-4-2-1): Brisha – Palomino, Caldara, Mancini – Castagne, Freuler, De Roon, Gosens – Cristante, Gomez – Barrow
Absenți: Spinazzola, Petagna, Cornelius, Toloi, Masiello